Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt emberek ti jol erzitek magatokat a borotokben? Telt holgyek telt urak?
kulcsfontosságú a kisugárzás!!!
ismertem egy lányt aki nőiesen telt volt (nem dagadt, formás dundibb)...az olyan srácok is azt mondták, hogy összejönnének vele, akik más különben azt mondták, hogy nekik a vékony lányok tetszenek, DE ez a lány nagyon kedves mosolygós vidám volt...aztán egy idióta beszólt neki, hogy dagadt...na onnantól elkezdett fogyózni...beesett az arca, lefogyott, nem mosolyog, elvesztette a fényét, a csillogását...egy nagyon szép lányból zombi lett...egyetlen hülye miatt...
előtte olyan kisugárzása volt, hogy kb mindenki csak ámult, de utána meg inkább ijesztő lett, mintha sötétséget, hidegséget árasztana :S
23F
Ők azért nem találnak párt, mert nem tudják magukat elfogadni, nem is akarnak tenni semmit a külsejükért, és mindenért csak morogni tudnak. Sokkal inkább a jellemükön múlik, mint a külsőn, vagy a kilókon.
Gyerekkorom óta ülök a hormonhullámvasúton, eljutottam oda, hogy örülök, hogy kövér vagyok, és nem szakállas, mert előbbit még van aki elfogadja. :D
Sportolok, ápolt vagyok, szeretek csinosan öltözni, pont mint a 42 kilós lányok, csak nagyobb méretű ruhákat veszek. Ennyi.
A szakmámban sikeres vagyok, a barátaim szeretnek, a családommal a kapcsolatom jó, igazából párkapcsolat nélkül is kerek az életem, sosem erőltettem, hogy legyen valakim.
De azért időnként akad egy-egy bátor jelentkező, aki megmászná a húshegyet. :)
Többnyire hosszú kapcsolataim vannak/voltak, nem tudom, ha minden héten mást kéne felszednem, akkor mi lenne a helyzet, de azt hiszem, nem okoz gondot párt találni. Most is van.
Biztos, hogy szeret, mert még a strandon is képes bemutatni a barátainak, pedig simán elkerülhettük volna őket. :)
Összességében nem hiszem, hogy bármit változna az életem, vagy jelentősen jobb lehetne, ha le tudnék fogyni, de azért a próbálkozást nem adom fel. Illetve tudomásul kell vennem, hogy nekem már azért is küzdeni kell, hogy ne hízzak tovább, tehát életem része lesz a mozgás és a diéta akkor is, ha nem látszik az alakomon.
Nem mondhatnám, hogy étellel teli napjaim vannak, ha csak nem úgy gondoltad, hogy reggelire natúr joghurt, tízóraira tejeskávé, ebédre saláta tojással és paradicsommal feldobva, uzsonnára smoothie, és vacsorára párolt zöldség, leves, és natúr hús. :P
3-as válaszolónak nem azert kéne jol éreznie magát mert a párja "imádja", és akkor így mar egyszerűbb ellustulni a lelkiismeretenek es tovabb zabalni.
Ezt hajtogatja minden kövér nő nekem már nem kell tennem semmit magamért mert a párom így is imád!
Nem ne ő szeressen elsősorban hanem te sajat magadat!
3-as a tipikus, [link]
Pont rá illik. A párod így ismert meg,hogy telt vagy?
Ez a baj veletek nőkkel,beleültök a kapcsolatba és elhíztok mint egy .......
Aztán a pasi a szemét ha félrekúr egy 90/60/90-esel.
Gondolkodhatnátok néha,tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!