Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom mindig arra ker hogy zokniban, es boxerban szexeljunk, mit szoltok hozza?
Ha valamit nem értesz akkor miért nem kérdezed meg tőle?
Egyébként kaptál engedélyt hogy a telefonjában kotorássz? Ha nem akkor ne várj dicséretet.
Nekem fura, de nekem meg pasim volt olyan, aki szerint az volt szexi, hogy nem vette le a boxert. Orált is úgy szerette, hogy félrehúzta a boxert és az egyik combjánál volt a himbilimbi... Ki érti az embereket???
Amúgy, kérdezz rá, hogy van-e valaki különösebb oka vagy csak erre izgul, aztán döntsd el, hogy belefér-e ez neked.
Mondjuk nalam az a furcsa, h en magassarkuban szeretek szexelni, ami a ferjem szerint rohejes es nem erti h nekem ebben mi a jo:-)))Ebben az a jo, hogy en sem ertem, h ettol miert jobb....de jobb:-)))
Sztem ne parazd tul, nyilvan van valami ilyesmi fetise es ha teged nem zavar a boxer zokni kombo, akkor nem nagy ugy a dolog. Ha viszont zavar akkor meg kell vele beszelni, h teged ez zavar.
Mi ezt anno atbeszeltuk a ferjemmel, momdta h nem zavarja csak szerinte vicces, h minden alkalom elott magassarkut huzok (hozzateszem, mielott megismertem nem voltam ilyen) ez csak vele van valamiert:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!