Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert utaljak a nok a testesebb ferfiakat?
Attól függ, a testesebb mit takar. A párom 177 cm magas és 88 kg. Sportol, de a méreteiből adódóan messze nem szálkás, van egy kis hasa, de egyáltalán nem érdekel, sőt nagyon szexinek tartom. Ezentúl ha visszagondolok, az eddigi pasijaimnak többsége inkább a (számomra) testesebb kategóriába tartozott.
De azt elképzelni nem tudom, hogy egy kifejezetten elhízott férfivel legyek együtt. Én sem vagyok sudár, vékony, de mindig benyomorítom magam a normál BMI tartományba, egy férfitől is elvárom, hogy ne hízzon el túlzottan...
Mert egy pasi adjon magára! Legyen arányos!
Én sem vagyok egy szuper modell, de én egyiket sem szeretem, sem a gizgát, sem pedig a testesebbet.
A többség a kettő között van. Amúgy a focista fószer inkább max. átlagos.
Ez elég fura, mikor én voltam 190 és 100 kg akkor nagyon nem így néztem ki (értelemszerűen rosszabbul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!