Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kezelni a betegesen féltékeny férfiakat?
A szövegértésből (vagy emberségből) megbukott hozzászólóknak: a betegesen féltékeny férfi nem olyan, hogy rászól a barátnőjére, mikor az előtte flörtöl más férfiakkal. A betegesen féltékeny férfi arról ismerhető fel, hogy nem engedi el a barátnőjét még más nőkhöz sem, mert paranoiás, és azt hiszi, hogy titokban férfiakkal találkozik; átnézi az üzeneteit; követeli, hogy a nő pontosan számoljon be róla, hogy mikor-hol van, stb.
Korlátozza a másik személyi szabadságát, uralja az életét, és érzelmileg manipulálja.
Magyarán ez beteges személyiségre utal, és ennek megértése/mentegetése sem normális.
Az ilyen férfitől amint tudsz, menekülj, mást nem tudsz vele csinálni.
Mondjuk így nagy esélyed van rá, hogy alaptalan dolgokat kezd el terjeszteni rólad, de legalább kikerülsz ebből a mérgező kapcsolatból.
Amúgy nem ironikus, hogy statisztikailag több férfi bacik félre, erre jönnek sorban a kis férfivédő huszárok, akik a világ minden problémáját a nőkhöz vezetik vissza? :))
Beteges féltékenység, ez az osztályrészem
Akarnak-e engem, így, teljes egészben?
Bár erősnek látszom, a szíven szinte reszket
Ha nem nézek oda, hát bármi megeshet...
Nem tágítok a nőtől, ez lesz a megoldás
Súgnak nekem többen: a boltos és a portás
Rajta fogom kapni, isten látja lelkem
Bizonyítom végül: nem hiába figyeltem!
Helyes, inkább jöjjön össze egy birkatürelművel aki elhiszi az "Abdul csak a rossz mosógép miatt jön át mindennap" dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!