Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok, mit tegyek? 22/f
Nézd meg ezt a videót, remélem segíteni fog neked: https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
A féltékenység önbizalom hiányból származik és abból, hogy nem bízol a másikban.
Ha jó a kapcsolatotok, akkor teljesen feleslegesen féltékenykedsz! Ezzel csak tönkre fogod tenni a kapcsolatotokat!
"mert mig nem jöttünk ossze"
DE ÖSSZEJÖTTETEK, könyörgöm, kapj már az eszedhez, az kit érdekel, hogy előtte milyen volt! Ha egy kapcsolat harmonikusan működik, mind a két fél megkapja a másiktól amit szeretne, tisztelik és szeretik egymást, hűségesek, akkor nem fogják megcsalni egymást!
Több mint 2 éve vagyok távkapcsiban, a pasim 31, én most leszek 25, a kapcsolatunk elején volt a párom csak egy nagyon picit féltékeny, bennem már akkor sem volt, megbeszéltük a dolgot és onnantól kezdve benne sincs féltékenység. Megbízunk a másikban, szeretjük egymást.
Az, hogy a múltban mi volt, ne érdekeljen, foglalkozz a jelennel. Ha meg azt hiszed, hogy megcsalna, és ezt el is képzeled, akkor a vonzás törvénye értelmében, ez is fog történni, mert ezt vonzod be! Szóval, légy észnél, bízz benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!