Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátnőm! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm! Hogy tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés
kb 8 hónapja megcsalt a barátnőm egy sráccal, ami kb egy hete derült ki. azóta egyáltalán nem bízok benne, és félek hogy megint meg fogja tenni vagy hasonló. (ő azt mondja nagyon megbánta, és nem akarja hogy vége legyen a kapcsolatunknak) így hát adtam neki egy utolsó esélyt, viszont részemről a bizalom az 0. tapasztalatok? vélemények?

2016. ápr. 8. 18:21
 1/6 axonbite válasza:
100%
Átestem ezen és pont ugyan ezt mondta a barátnőm persze a fele sem volt igaz annak amit ígért. Aki képes egyszer megtenni megteszi máskor is ez szinte biztos. Várd meg az igazit.
2016. ápr. 8. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel. Volt egy barátnőm, aki előttem már megcsalta egy barátját. Persze fogadkozott, hogy az a múlt, megváltozott, na meg engem mennyire szeret. Hülye voltam, és adtam neki egy esélyt. Nem kellett volna... Aki egyszer megteszi, az megint meg fogja.
2016. ápr. 8. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mit kell ezen kiakadni.

Én nem rinyálnék ezen sokat.

Az élet hosszú és mikor dugjon szegény csaj, amikor elmúlt 40 és nem kell senkinek?

Én úgy vagyok vele, hogy váljék egészségére, de tényleg, az egészségére vigyázzon és persze én ne találkozzák mások testnedveivel.

PErsze nem azt mondom, hogy egy riherongy csajjal is összejönnék, de ha évente 2-3 kisiklást megenged magának, attól még nem lesz rossz barátnő, rossz ember.

Ha meg attól félsz, hogy olyat tapasztal, ami miatt elhagyna, akkor kapirgálj a saját portádon, mert ott lesz a baj, nem a csajnál.

Ideális esetben a nő nagyon ragaszkodik hozzád. Annyira, hogy 1-1 dugás nem fogja tőled elvenni...

2016. ápr. 8. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Ő olyan típusú embernek tűnik nekem, aki nem képes egy férfi mellett megmaradni.

A tapasztalatom az ilyen nőkkel az, hogy újra meg fogják tenni és mivel te puhapocs voltál, még fel is bátorodott. Max jobban oda fog figyelni, hogy ne derüljön ki.

2016. ápr. 8. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 jesszusom te se vagy normális egy ilyen ember legyen az nő vagy férfi nem alkalmas párkapcsolatra! Megbizhatatlan és valószínű nagyívben leszarja hogy a párjának fájdalmat okoz...

Ez az én szememben gerinctelenség.

Kérdező szerintem ezt csak te tudod eldönteni de aki egyszer megcsal megteheti többször is.

20/L

2016. ápr. 9. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyszer egy hölgy, kinek hona az égisz,

testének minden résében volt már egy pénisz.

2016. ápr. 10. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!