Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt. Hogyan tegyem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt. Hogyan tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

A párom félrelépett a kolleganővel.Fogadkozott,ígérgetett, hogy soha többet nem bánt meg. Majd egy év után kezdett könnyebb lenni a lelkemnek,amikor is kiderült, hogy titokban néha néha levelezgetnek egymással.Újra kivagyok idegileg, az a picike bizalom is elmúlt.Ha csak barátok (ha ha ha) akkor minek titokban mailezni?!

Állítólag a párom már nem is nagyon válaszolgatott neki. Persze nem nagyon hiszem.

Szeretnék neki megbocsátani, és szeretném, ha újra boldogok lehetnénk,de ezzel kelek,ezzel fekszem,már élni sincs kedvem.Őt is az őrületbe kergetem a féltékenységi megnyilvánulásaimmal.Próbálok nem úgy viselkedni,de nem tudok uralkodni magamon.

Hogy lépjek túl rajta?

2010. okt. 16. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Apám is félrelépett, anyám nagyon ki volt borulva... apa ígérgetett neki minden hülyeséget, meg, hogy ez csak egy nagy hiba volt, azt mondta, hogy már nem sms-eznek, ezért mikor megjött a telefon számla eldugtam anyunak, hogy ne apa találja meg 86 sms volt apám számláján ebből 13 ment anyunak... ez már egy éve történt, de szerintem anyu még mindig nincs jól és sose fog teljesen túllépni a dolgon... és ahogy látom csak azért maradtak együtt, mert van mögöttük 25 év és két közös gyerek...

Szerintem, egy ilyenen sose lehet túl lenni, de én a helyedben ott hagynám vagy megmondanám neki, hogy szakítson meg minden kapcsolatot a nővel.

2010. okt. 16. 09:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ha nem tudod neki magadtól megbocsátani és túltenni magad rajta, akkor sokáig neszenvedjetek...

bár szerintem amúgyse, és ezt nem azért írom mert jhaj a büszkeséged... inkáb jhaj a boldogságod. engem is csaltak meg, tudtam róla, túltettem magam rajta, megbíztam benne és újra megcsalt. és aztán újra és újra és újra. Míg a végén azt vettem észre hogy sz*rok rá, és megemlítettem neki hogy ezentúl legyen oly kedves és ne hozzám jöjjön. ettől függetlenül - amiért minden nő megkövezne - én azt mondom hoyg van olyan szitu amikor meg lehet bocsátani. azt te döntöd el hogy meg akarsz-e, de csak úgy működhet ha teljes szívedből bocsátassz meg, és bízol benne, különben csak megmérgezed mégjobban a kapcsolatot.

2010. okt. 16. 09:25
 3/7 anonim válasza:

Ha csak levelezgetnek akkor szerintem nem kell félned, én is szoktam levelezgetni a volt barátnőmmel, vannal olyan dolgok amiket vele valamiért jobban tudok megbeszélni mint a párommal és kell egy külsös ember véleménye megerősítés vagy cáfolás szempontjából.

Nekem régebben azt mondták az a legféltékenyebb ember aki hasonló helyzetben félremenne, mert saját magában nem bizik s ezt tudattalanúl a párjára vetiti ki.

Szereted őt akkor szerezd vissza, jelenetek helyet jöjön a női csáberő és praktikák,lepd meg őt és saját magadat is.

Amenyiben tényleg félrement akkor lapát.

2010. okt. 16. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy rosszul esik neked bármiféle kapcsolata azzal a nővel, még akkor is ha levelezés, hiszen nem jószántából dobta a nőt, hanem azért mert "megfenyegetted". Szerintem egy ilyen elbaltázott kapcsolat csak akkor lehet újra jó, ha szét is tudtok menni. Elköltöztél tőle? külön voltatok pár hónapot? mert szerintem nem. Engem még nem csaltak meg, vagy legalábbis nem tudok róla, de én úgy érzem hogy csak úgy tudnék megbízni megint a régi pasiban, ha új életet kezdhetnék, külön, és ha újra meghódít, és tényleg látom rajta hogy megjavult az a helyzet amiért korábban a félrelépés történt.

Persze, én is van olyan régi barátom akivel jóban vagyok, akár napi szinten, de csak barátok vagyunk. és ezek régi történetek, ősrégen lezárt dolgok, nem megcsalósdis kapcsolatok.

2010. okt. 16. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
rugj be az elkövetkező 10 évbe a veled 1 cipőbe járó pasiknak bejön a dolog gondolom a nőknek is megy
2010. okt. 16. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne a megcsaláson lépj túl, hanem a barátodon.
2010. okt. 16. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
11:27 tokeletes valasz!
2010. nov. 1. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!