Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérdemte a volt párom a pogo the amiért megcsalt?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 09:25
2/15 anonim válasza:
Szerintem the parod volt nem abszolut meg nem.
3/15 A kérdező kommentje:
Szòval mèg egyszer: Szerintetek meg èrdemelte a pàrom apofont amièrt megcsalt.
2016. aug. 29. 09:30
4/15 anonim válasza:
Nézd. Egyértelmű hogy megérdemelte, de Itt nincs helye fizikai agressziónak. Ha megbocsájthatatlannak tartod hogy megcsalt, akkor hagyd el. Ha nem, akkor bocsáss meg neki.
5/15 anonim válasza:
Akkor, ennyi erővel, te is megérdemelsz két pofont.
Ja és ha pofonokkal tudod intézni a dolgaid, akkor azt is megérdemelted, hogy megcsalt.
7/15 aperitif válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy mindig annak a részéről jogos a fizikai bántalmazás, aki testi fölényben van. Mindig a gyerek érdemli meg a felnőttől, a nő a férfitől, legalábbis még nem hallottam, hogy egy szülő megérdemli a pofont a gyerekétől, vagy egy 90 kilós férfi megérdemelte a verést egy 50 kilós nőtől.
Ha már csak a volt párod, akkor szakíthattál volna vele kulturáltan is, verekedés nélkül. A megcsalás őt minősíti, a pofozkodás meg téged.
8/15 anonim válasza:
Egy ilyen eröszakos agressziv mint te a megcsalást érdemli meg!
9/15 A kérdező kommentje:
A megcsalàs utàn csattant el a pofon. Szerintem megèrdemelte. Nem is èrtem mièrt tettem fel a kèrdest...
2016. aug. 29. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!