Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer megcsalt újra megteszi?
Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 22:31
1/12 anonim válasza:
Igen. Főleg, ha a másik olyan buta, hogy nem dobja ki azonnal azt, aki őt megcsalta, és megbocsát neki.
3/12 anonim válasza:
Meg.
Legfeljebb jobban ügyel arra, hogy ne bukjon le.
4/12 anonim válasza:
Ahogy a kettes írta, 50% az esély rá. Vagy megcsal, vagy nem. Mondjuk pont ennyi az esélye annak, hogy aki még sose csalt meg, az majd megcsal-e egyszer.
6/12 VirágésBence válasza:
Annyi mindentől függ. Kezdve ott, hogy miért csalt meg és hogyan reagáltad le, egészen odáig, hogy most mit gondol erről az egészről. Mert pl ha megcsalt, mert kíváncsi valamire, amit veled nem tehetett meg, kipróbálta, de megbánta, hogy neked fájdalmat okozott és ezentúl inkább veled beszéli meg a vágyait, akkor nem valószínű, hogy megcsal, ha viszont megcsalt, mert ott volt egy bögyös szőke, otthon meg kellette magát az asszony, te csaptál egy kis hisztit de simán visszakönyörögte magát, akkor valószínűleg újra meg fogja tenni.
7/12 anonim válasza:
Valószínűleg. Volt egy barátnőm, mielőtt összejöttünk, megcsalta az egyik barátját. Persze fogadkozott, hogy megváltozott, meg hogy az múlt, ne törődjek vele, mer nagyon szeret... Mit hoz a sors, engem is megcsalt, mindenféle lekiismeret-furdalás nélkül. :) Én mindenesetre tényleg szerettem, és még mindig nem jöttem helyre lelkileg teljesen.
9/12 anonim válasza:
Ha ez mar eleteben (nem csak a mistani parjaval) legalabb a masodik volt akkor biztosan. Ha lesz lehetosege. Ha ez volt a legeslegelso es vmi kivalto ok is volt es hirtelen felindulas es alkohol es amugy is minden hulyen jott ki... akkor meg elifordulhat h annyira megbanta h tobbet biztos nem teszi meg. Aki meg sose csinalta, annal meg van esely h kiprobalja de akinek ez tenyleg igazi lelkiismeretfurdalast okozott mar egyszer az nem ismetli meg. Persze a nagy atlag megcsinalja ujra. Te latod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!