Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tipusu holgyeknek jonnek be a mackos pasik? A teltebb holgyeknek?
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok,hogy a kerekdedebb,testesebb ferfiak milyen noknek jonnek be! Valaszokat pro es kontra irhattok!2016. aug. 24. 13:29
12/20 anonim válasza:
Szerintem sem alkati kérdés. Én mindig is a mackós pasikhoz vonzódtam, sőt, az sem zavar, ha ez már kicsit a kövérség felé tolódik. A férjem is hasonló. Nem vagyok kifejezetten vékony, de kövérnek sem mondanám magam.
Kérdező, amit linkeltél, az pont az esetem!
31/ L
160 cm / 59 kg
13/20 anonim válasza:
Most duci vagyok. (75kg/165cm),bde amikor kockás hasú élportoló voltam (63kg/165cm), akkor is macis, kövér pasikat tartottam izgatónak.
27N
14/20 anonim válasza:
Igazabol nem alkati kerdes sztem hanem h milyen kisugarzas tarsul az alkat melle.
15/20 anonim válasza:
nekem pici pocakom van, senki se tart ducinak,de nekem is a mackosabbak tetszenek:D
16/20 anonim válasza:
Én is a macikat szeretem pedig elég nyikhaj lány vagyok :D
17/20 A kérdező kommentje:
[link] De sok no ezt az alkatot mondja mackosnak,minket meg puhos dagiknak!
2016. okt. 13. 20:45
18/20 anonim válasza:
A kisugárzásodon, magabiztosságodon, önszereteteden, felelősségvállalásodon van a hangsúly. Az erőt sugároz, úgyhogy melózz magadon.
19/20 anonim válasza:
Én vékony és magas lány vagyok, mégis a barátom mackós típusú. És ezt nagyon szeretem benne, jó érzés hozzábújni. :)
20N, 21F
20/20 anonim válasza:
Ha jó fej lennél és nem lenne szükséged béna netes megerősítésekre, akkor csinos modellalkat lányokat is felszedhetnél, meg értelmeseket is. Bármikor. Písz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!