Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenez a parom, mert nincs karrierem. Mit tennetek? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
3 eve elek egyutt a baratommal, 1 eve kulfoldre koltoztunk. Nekem magyar szakos diplomam van, mivel nem sok raciot lattam a tanitasban itthon, o pedig bo egy evvel ezelott kapta meg a mernoki diplomajat, ezert ugy dontottunk, hogy megprobaljuk kulfoldon. Mindig feleztuk a koltsegeket,nincs kozos kassza,ezzel nincs is semmi bajom. Volt egy idoszak, mikor felevig en tartottam el Magyarorszagon, tehat mindent el lehet rolam mondani, de azt nem, hogy penzlehuzo, eloskodo lennek. Angliaban en egy irodaban dolgozom, nem csucsfizetesert, de sokkal jobb,mint az itteni minimalber, konnyeden eltudnam tartani magam. O eddig raktarakban dolgozott es onnan kuldozgetett oneletrajzokat mernokos munkakra. Ezt kb. egy honapja meg is kapta, a fizetese kb. 2,5-szerese az enyemnek. Nem kertem tole egy fillert sem, ugyanugy a magam dolgait magamnak veszem meg, annyit ajanlott fel sajat magatol, en nem is hoztam ilyet szoba, hogy a szamlakbol kicsit tobbet fizet(kb. 60/40% most az arany), de ugyanugy marad a kulon kassza. Azt hittem nincs is ezzel semmi baj, boldog voltam, hogy vegre olyan munkat vegez, ami a szakmaja, es szereti, de ket nappal ezelott olyanokat mondott, hogy nem jutottam szohoz. Kifakadt, hogy kapjam ossze magam es tornazzam feljebb a fizetesem, csinaljak karriert vagy vmi, mert ekkora kulonbseg igenis ki fog hatni a kapcsolatunkra, mert o ilyen fizetessel nyilvan jobb lakasban akar elni, jobb kajakat akar venni, meg egyaltalan mindenbol magasabb szinvonalon szeretne elni,de hogy ha en 2,5x kevesebbet keresek, akkor hogy fogok tudni ebbe beszallni? Szeretnek tanulni, itt egyetemre menni majd, de nyilvan egy mernok fizetesevel,plane, ha majd tapasztaltabb lesz es emelik is neki, nem fogok tudni vetekedni. Aztan az is kicsuszott a szajan, hogy igenis csinalnom kell valami hasznosat, mint o, mert egy mernok mellett egy szimpla irodai dolgozo nem mutat tul jol. Teljesen osszetortem, tudom, hogy bar van diplomam, de hozza kepest nem vagyok piackepes,de harom even keresztul folyamatosan tamogattam, ott voltam mellette, muvelt, ertelmes nonek tartanak, nem ciki velem megjelenni, barmihez hozza tudok szolni, egy fillert nem kertem tole soha. Ti ezert szakitanatok vagy igaza van? A valaszokat elore is koszonom.

2016. aug. 23. 13:57
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ja en vagyok a no(25,a parom 29 eves)
2016. aug. 23. 13:58
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bunkó.A fejébe szállt a siker.Nem lehet,hogy van valakije? Ha még tesz ilyen megjegyzést szerintem nyugodtan vágd a fejéhez,hogy anno te tartottad el..ne felejtse el,hogy honnan indult meg ki támogatta!
2016. aug. 23. 14:02
 3/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nincsen senkije, legalabbis semmi erre utalo jelet nem vettem eszre, de nyilvan ezt soha nem lehet tudni. Azt eltudom kepzelni, hogy a fejebe szallt a siker, vagy mindig benne volt ez a dolog, de soha nem mutatta, nem tudom.:(
2016. aug. 23. 14:05
 4/27 anonim ***** válasza:
94%

ezért nem kell senkit eltartani egy percet se, mert ezt kapod tőle, ahogy talpra áll

az ilyen féregtől csak menekülni lehet

én egy ilyen pasi mellett nem gondolkodnék, hogy elhagyom vagy se

2016. aug. 23. 14:10
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus idióta barom a párod!

Az addig oké hogy ösztönöz hogy elérj valamit. De ahogy tálalja az hányinger.

Én is külföldön élek, ausztriában, mára viszonylag jól feltornáztam magam, igaz párom nincsen de eszembe sem jutna ilyeneket mondani annak akit állítólag szeretek....

Azzal is tisztában vagyok hogy nem minden végzettség fizet jól, területtől is függ a dolog, és még rengeteg dologtól....ez meg hogy 3 éve együtt vagytok és még mindig külön kasszán megint nem fér a fejembe... Na de ezt neked kell tudni... lépni...

2016. aug. 23. 14:12
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda undorító szemét. Velem is történt hasonló pár éve, én voltam olyan hülye, hogy nem dobtam ki. Még pár hónapig szenvedtünk, végül ő dobott. Igazságtalannak éreztem, hogy én próbáltam fejlődni, mert elhittem ezt a sz.rságot, és ennek ellenére még ő ejt. Iszonyatosan megalázó volt a kapcsolat vége is, a folytonos becsmérlés, és ahogy nőtt a keresete, egyre inkább sajnált néha meghívni, mikor én folyamatosan költöttem rá is. Már megbuggyant a sok pénzétől sajnos.

Ha viszonylag szegény családból származik, én egy beszélgetés után szakítanék vele.

A beszélgetés a közös jövőről(hogy ki miből él, ha gyereket vállaltok, hogy te eltartottad, mikor munkanélküli volt és bizony a felezés helyett a számlák százalékos arányú felosztásáról) szólna.

Ezeken gondolkozz te is. Ha nem látsz jövőt csak pénzért kuncsorgást, külön programokat, vagy rádhárítja az összes házimunkát a nyaralásért cserébe, hogy ledolgozd, akkor ejtsd nyugodtan.

Ő fog rosszabbul járni. Mit gondolsz hány szép szingli mérnök huszonéves szaladgál a világban? Egy pár hónap és neki is le fog esni, hogy mázlija volt veled, de akkor már késő lesz.

2016. aug. 23. 14:24
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bunkó sznob, hagyd ott a fenébe. Hogy mondhat ilyet a saját párjának valaki? Mert ha még ő tartana el, elhinném hogy kiakad. De te is boldogulsz, akkor meg? Ő már eljutott oda, hogy pénzben méri az embereket, és változni már nem fog, sőt...tehát ha nem tervezel valami nagy karriert befutni, akkor lépj le mellőle, mert nem lesz jó vége. Aki olyan sekélyes, hogy nem látja be, hogy nem lehet mindenki százezreket kereső mérnök, és még meg is sért, azzal nem sok jövőd van.
2016. aug. 23. 14:26
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
"Viszlat dragam. Egy hetvenkedo kis fereg mellett egy normalis no nem mutat tul jol. Csak ledegradalnam magamat a szintedre."
2016. aug. 23. 14:37
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Undoritoan viselkedik! En azonnal szakitanek! Milyen jovo var igy rad mellette? Es ha gyesen leszel a gyerekkel? Elkuld mellette dolgozni, hogy hozd a szintet?

Ááá, nem kerdes, menekulj!

2016. aug. 23. 14:51
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

"Aztan az is kicsuszott a szajan, hogy igenis csinalnom kell valami hasznosat, mint o, mert egy mernok mellett egy szimpla irodai dolgozo nem mutat tul jol."

F***om... Csicska egy pasid van. Nekem ilyet mondana 3 év után, csomagolnék, és mennék haza anyámhoz. Pedig nem vagyok egy "otthagyós" típus, de aki az én munkámat, intellektusomat nem tiszteli, az elmehet a p**ba. Ez ilyen tipikus sztori arra, hogy nem azt kell nézni, milyen ember, ha nincs pénze, hanem hogy akkor miképp viselkedik, ha majd sok lesz neki. Hát így. Nagyon mélyen sérülne az önérzetem, dobbantanék mellőle.

2016. aug. 23. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!