Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenez a parom, mert nincs karrierem. Mit tennetek? (bovebben lent)
ezért nem kell senkit eltartani egy percet se, mert ezt kapod tőle, ahogy talpra áll
az ilyen féregtől csak menekülni lehet
én egy ilyen pasi mellett nem gondolkodnék, hogy elhagyom vagy se
Tipikus idióta barom a párod!
Az addig oké hogy ösztönöz hogy elérj valamit. De ahogy tálalja az hányinger.
Én is külföldön élek, ausztriában, mára viszonylag jól feltornáztam magam, igaz párom nincsen de eszembe sem jutna ilyeneket mondani annak akit állítólag szeretek....
Azzal is tisztában vagyok hogy nem minden végzettség fizet jól, területtől is függ a dolog, és még rengeteg dologtól....ez meg hogy 3 éve együtt vagytok és még mindig külön kasszán megint nem fér a fejembe... Na de ezt neked kell tudni... lépni...
Micsoda undorító szemét. Velem is történt hasonló pár éve, én voltam olyan hülye, hogy nem dobtam ki. Még pár hónapig szenvedtünk, végül ő dobott. Igazságtalannak éreztem, hogy én próbáltam fejlődni, mert elhittem ezt a sz.rságot, és ennek ellenére még ő ejt. Iszonyatosan megalázó volt a kapcsolat vége is, a folytonos becsmérlés, és ahogy nőtt a keresete, egyre inkább sajnált néha meghívni, mikor én folyamatosan költöttem rá is. Már megbuggyant a sok pénzétől sajnos.
Ha viszonylag szegény családból származik, én egy beszélgetés után szakítanék vele.
A beszélgetés a közös jövőről(hogy ki miből él, ha gyereket vállaltok, hogy te eltartottad, mikor munkanélküli volt és bizony a felezés helyett a számlák százalékos arányú felosztásáról) szólna.
Ezeken gondolkozz te is. Ha nem látsz jövőt csak pénzért kuncsorgást, külön programokat, vagy rádhárítja az összes házimunkát a nyaralásért cserébe, hogy ledolgozd, akkor ejtsd nyugodtan.
Ő fog rosszabbul járni. Mit gondolsz hány szép szingli mérnök huszonéves szaladgál a világban? Egy pár hónap és neki is le fog esni, hogy mázlija volt veled, de akkor már késő lesz.
Undoritoan viselkedik! En azonnal szakitanek! Milyen jovo var igy rad mellette? Es ha gyesen leszel a gyerekkel? Elkuld mellette dolgozni, hogy hozd a szintet?
Ááá, nem kerdes, menekulj!
"Aztan az is kicsuszott a szajan, hogy igenis csinalnom kell valami hasznosat, mint o, mert egy mernok mellett egy szimpla irodai dolgozo nem mutat tul jol."
F***om... Csicska egy pasid van. Nekem ilyet mondana 3 év után, csomagolnék, és mennék haza anyámhoz. Pedig nem vagyok egy "otthagyós" típus, de aki az én munkámat, intellektusomat nem tiszteli, az elmehet a p**ba. Ez ilyen tipikus sztori arra, hogy nem azt kell nézni, milyen ember, ha nincs pénze, hanem hogy akkor miképp viselkedik, ha majd sok lesz neki. Hát így. Nagyon mélyen sérülne az önérzetem, dobbantanék mellőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!