Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátnőtök már nem akarna lefeküdni veletek?
" Az is baja, hogy nem nagyon szoktam keresni, meg felhívni, és nem érzi hogy szeretem."
Ezek után mit vársz? Gondoltad 2 havonta találkoztok és majd alád fekszik? Jópofa vagy!
Keress olyat aki közelebb lakik vagy teremtsd meg az önálló életet és tud nálad aludni!
A lány arra vár, hogy kiderüljön, hogy csak dugni kell-e neked, vagy esetleg érzel-e iránta valamit. Ahogy elnézem, nem szereted, csak dugni kell.
Szóval csak idő kérdése, mikor fog elhajtani a búsba, vagy egyszerűen csak többé nem veszi fel neked a telefont.
Ahogy látom, nem veszít vele semmit, legfeljebb kéthavonta egy dugást, ami neki vagy jó volt, vagy nem. Ha ennyire le se tojod szegény csajt, el tudom képzelni, mennyire odateszed magad az ágyban... Tudod, az előjáték a nőknek ott kezdődik, hogy nem találkoztok, legalább hívod, vagy ráírsz, és tudja, hogy gondolsz rá.
Jelenleg az van, hogy akkor jut csak eszedbe, mikor áll a cerka, és jó lenne beleüríteni valamibe.
Nekem is értem, mi alapján írod a lányra, hogy a barátnőd. Ezt ugyanis nem tudom kapcsolatnak nevezni.
R-go menj csak le pulikutyába, csahold körbe, mert ez az elvárás.
8!
Nem. Szerinted az, hogy méltóztatsz találkozni a barátnőddel az pincsiség??? Vagy az, hogy veszel neki egy csokit??? Ha igen...akkor neked és a hozzád hasonló gondolkodásúaknak semmiféleképp nem javasolt barátnő, feleség és társ. Max egy guminő...azzal nem kell foglalkozni, annak nem kell udvarolni, nem beszél vissza és akkor dughatod amikor csak kedved szottyan hozzá! A párkapcsolat kialakításához és fenntartásához azonban FEL KELL NŐNI!!
A baj onnan kezdődik, hogyha Te keresed az alkalmat és egy idő után az a "természetes", hogy csak Te keresed és futsz utána ő meg max "elfogadja" és ennyi... Ez így alá-fölérendeltség egy idő után, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!