Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a barátnőtök már nem akarna lefeküdni veletek?

Figyelt kérdés
Az van, hogy ezen a nyáron nem igazán tudtam vele találkozni, össz-vissz 2x tudtam lemenni egyéb elfoglaltságok miatt, és ez neki nagyon nem tetszett. Ő nem tud jönni hozzám, mivel nem tudna itt aludni, viszont én sem mentem már több mint egy hónapja. Most találkoztunk, de nem jött fel hozzám... Az is baja, hogy nem nagyon szoktam keresni, meg felhívni, és nem érzi hogy szeretem.
2016. aug. 22. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
miért nem keresed?
2016. aug. 22. 23:37
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

" Az is baja, hogy nem nagyon szoktam keresni, meg felhívni, és nem érzi hogy szeretem."

Ezek után mit vársz? Gondoltad 2 havonta találkoztok és majd alád fekszik? Jópofa vagy!

Keress olyat aki közelebb lakik vagy teremtsd meg az önálló életet és tud nálad aludni!

2016. aug. 22. 23:38
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Vállat vonnék, és leülnék Tyrianozni. Ő baja...
2016. aug. 22. 23:48
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
100.000.000.000.000.000.000.000%, hogy mással is kavar. Vagy csak vele te meg vagy a bónusz naív birka a sztoriban.
2016. aug. 22. 23:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos neked lehet az a legnagyobb bajod, hogy nem akar veled lefeküdni, neki viszont gondolom az, hogy konkrétan le se....
2016. aug. 22. 23:50
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

A lány arra vár, hogy kiderüljön, hogy csak dugni kell-e neked, vagy esetleg érzel-e iránta valamit. Ahogy elnézem, nem szereted, csak dugni kell.

Szóval csak idő kérdése, mikor fog elhajtani a búsba, vagy egyszerűen csak többé nem veszi fel neked a telefont.

Ahogy látom, nem veszít vele semmit, legfeljebb kéthavonta egy dugást, ami neki vagy jó volt, vagy nem. Ha ennyire le se tojod szegény csajt, el tudom képzelni, mennyire odateszed magad az ágyban... Tudod, az előjáték a nőknek ott kezdődik, hogy nem találkoztok, legalább hívod, vagy ráírsz, és tudja, hogy gondolsz rá.

Jelenleg az van, hogy akkor jut csak eszedbe, mikor áll a cerka, és jó lenne beleüríteni valamibe.

Nekem is értem, mi alapján írod a lányra, hogy a barátnőd. Ezt ugyanis nem tudom kapcsolatnak nevezni.

2016. aug. 23. 05:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Elgondolkodnék rajta, hogy ez vajon miért lehet... És akkor rájönnék , hogy a nők legtöbbje nem rakja szét a lábát annak a fickónak, aki magasról le sem szarja! A nőnek tudod hol kezdődök az előjáték?? Nem ott, hogy nyalni kezded......hanem ott, mikor figyelsz rá, törődsz vele..virágot viszel...keresed az alkalmat, hogy vele lehess!!!! Nos..ha te ezekre szartál nagyívben...ne csodáld, hogy a nő a háta közepére se kíván, nemhogy a lába közé!
2016. aug. 23. 08:15
 8/11 anonim ***** válasza:

R-go menj csak le pulikutyába, csahold körbe, mert ez az elvárás.

2016. aug. 23. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:

8!

Nem. Szerinted az, hogy méltóztatsz találkozni a barátnőddel az pincsiség??? Vagy az, hogy veszel neki egy csokit??? Ha igen...akkor neked és a hozzád hasonló gondolkodásúaknak semmiféleképp nem javasolt barátnő, feleség és társ. Max egy guminő...azzal nem kell foglalkozni, annak nem kell udvarolni, nem beszél vissza és akkor dughatod amikor csak kedved szottyan hozzá! A párkapcsolat kialakításához és fenntartásához azonban FEL KELL NŐNI!!

2016. aug. 23. 13:07
 10/11 anonim ***** válasza:

A baj onnan kezdődik, hogyha Te keresed az alkalmat és egy idő után az a "természetes", hogy csak Te keresed és futsz utána ő meg max "elfogadja" és ennyi... Ez így alá-fölérendeltség egy idő után, nem?

2016. aug. 23. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!