Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a barátnőtök már nem akarna lefeküdni veletek?

Figyelt kérdés
Az van, hogy ezen a nyáron nem igazán tudtam vele találkozni, össz-vissz 2x tudtam lemenni egyéb elfoglaltságok miatt, és ez neki nagyon nem tetszett. Ő nem tud jönni hozzám, mivel nem tudna itt aludni, viszont én sem mentem már több mint egy hónapja. Most találkoztunk, de nem jött fel hozzám... Az is baja, hogy nem nagyon szoktam keresni, meg felhívni, és nem érzi hogy szeretem.
2016. aug. 22. 23:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10!

Nem feltétlenül. Azért lehetőleg a férfi udvaroljon, ne a nő..nem? Vagy lassan már tényleg ott fogunk tartani, hogy rajtatok lesz a miniszoknya, menstruáltok és mi nôk visszük a virágot. :) Persze az megint más, ha egyértelműen azt érzed, hogy igazából tök mindegy hogy mit csinálsz...nem vagy fontos. Akkor ott nem kellesz (eléggé)..tovább kell lépni. De itt a kérdező leírása alapján a nő volt letojva...aztán meg csodálkozik a kérdező, ha nem nagyon mutat hajlandóságot a farkincán való pörgésen a jányka. No vajon miért?

2016. aug. 23. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!