Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Maradjak a pasimmal vagy próbálkozzak a másikkal, hátha belém szeret?

Figyelt kérdés

Van két hónapja egy barátom, aki nagyon kedves, gondoskodó (nem anyagiakban), érdeklődő, hasonlóan gondolkodik, mint én, ugyanazt akarja az élettől. A gond, hogy szexuálisan nemigen mozgat meg. Külsőre nagyon nem az esetem és a szex sem igazán jó vele. Semmi kémia. :(

Közben van egy másik pasi, akivel még a barátom előtt ismerkedtem meg. Külsőre egy félisten és az ágyban is fantasztikus! Rám rám köszön és már végem van... Olyan izzás van köztünk. Csak az a gond, hogy azt mondja, nem akar komoly kapcsolatot, de közben állandóan találkozni akar, azt mondja, hiányzom neki, féltékeny, hogy kikosaraztam, mert én komoly kapcsolatra vágyom.

2016. aug. 22. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem féltékeny az csak dugni akar.

Ha féltékeny lenne ezer éve veled lenne ne legyél már naiv.

2016. aug. 22. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátoddal nem működik, akkor szakítani kell.

De sok jót ne várj a másodiktól se, csak szexelni akar. Ha neked ez elég, akkor egészségedre, csak ne zúgj bele, mert pórul jársz.

2016. aug. 22. 10:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi... Pont így gondolom én is!
2016. aug. 22. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan azt se tudod, hogy mire vágysz...

Adott egy fiú, aki komoly kapcsolatot akar tőled, részéről a kémia is működik, de neked nem jön be. Magyarán hiába telt el két hónap, nem vagy belé szerelmes, nem kívánod.

Meg van egy másik, akinél csak részedről van meg a kémia, ő is levarrna, ha épp ráér, de ott meg ő nem érzi azt a bizonyos kémiát, mert ha így lenne, már szerelmes lenne beléd, és komoly kapcsolatot akarna tőled.

Valószínűleg az lehet a gond, hogy a te szinteden lévő pasikhoz nem vonzódsz, akihez meg igen, azoknak te kevés vagy komoly kapcsolatra. Ez van, ebből kéne kihozni a legjobbat...

Vagy megalkuvó leszel, és a komoly kapcsolathoz ragaszkodsz, vagy pedig a testi vágyhoz ragaszkodsz, és borítékolhatóan csalódni fogsz.

Esetleg mindkettőt kiteszed a búsba, és kockáztatod, hogy egy darabig egyedül leszel, mert ha ennyire fontos számodra a külső, akkor lehet, hogy egy darabig nem találsz olyan pasit, aki neked is minden téren megfelel, és ő is tökéletesnek lát téged.

30/n

2016. aug. 22. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:

4. válaszoló tökéletesen leírta a helyzetet.

Igazából azt nem értem, hogy nálatok ez miért megy "kockáztatás" által?

Ha nem működik a kémia, és tudod, hogy nem olyan lesz mint szeretnéd, illetve még nagyon az elején vagy a kapcsolatnak, akkor miért ragaszkodsz ahhoz ami nem jó neked?

A másik srácnál meg tudod, hogy csak meg akar kapni téged, illetve kapcsolatot nem akar veled, ergo Ő is kiesett a rostából.

Szerintem itt nem kockáztatni kéne...illetve nem addig együtt maradni az aktuális pároddal, amíg majd tényleg találsz olyan valakit amivel minden úgy működik ahogy szeretnéd. (Mert vágyni vágyni fogsz erre..)

2016. aug. 22. 11:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Keress egy harmadikat. Ez igy nem normális hosszú tavon. Szerencsétlen srácot átvered. A másik meg csak kalandnak jó. Ha erre vágysz nem gond, de azt ne gondold, hogy meg tudod változtatni.
2016. aug. 22. 11:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi!
2016. aug. 22. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha barátod külsőre nem mozgat meg,akkor minek jöttél vele össze? Az,hogy a gondolkodásotok hasonló, jól kijöttök egymással, az sajnos kevés egy párkapcsolathoz, mert akárki akármit mond fontos a külső is olyan szinten,hogy vonzódni tudjunk a párunkhoz szexuálisan. Ez mindenkire vonatkozik. Annak idején én is áltattam magam azzal,hogy nem fontos a külső, aztán egy kalandnál kiderült,hogy mégis.
2016. aug. 22. 12:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Az hozzátartozik a történethez,hogy őszinte vagyok a pasimmal,tudja hogy érzek. Akartam vele szakítani,de azt mondta,varjunk,majd kialakul.
2016. aug. 22. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!