Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavarnak ennyire az "exek"?
Ha ismerkedek egy lánnyal, szimpatikusnak tűnik, borzasztóan illúzióromboló az, ha "feltűnik" néhány srác akivel pl. intim viszonyba került korábban az adott lány. Mégis miért kell bárminemű kapcsolatot tartani azzal ismerkedés mellett a lánynak, akivel korábban viszonya volt? Csak nálam alap dolog a "tiszta lap" - tehát hogy kb. semmi nyoma az exeknek az életemben, ha szeretnék ismerkedni egy lánnyal?
Természetesen kivételt képez, ha egy exével barátságban marad, és néha beszélgetnek, de azért a kavarópartnerek jelenléte nagyon lelombozó tud lenni.
Pl. most két hónapja vagyok együtt egy lánnyal, ez már egy kimondott dolog, tényleg nagyon jó vele, de mint kiderült, néha beszélget még FB-on egy csávóval, lájkolják egymás képét/megosztását, akivel korábban volt egy egyéjszakása.
Ezt mégis miért kell?
21/F
Szerintem az emberek többségének az életében voltak lazább kapcsolatok mielőtt megtalálja azt a személyt, akivel tényleg komolyan gondolja... És ha normálisan le bírják zárni a viszony szexuális részét, akkor miért ne beszélgethetnének továbbra is? Egy normális párkapcsolat nem börtön, ahol cenzúrázhatjuk, hogy kivel lehet kommunikálni. :)
Én úgy szoktam, hogy az elején közlöm az aktuális párommal az ártatlan pasi barátaim meglétét, - mindig is több pasi barátom volt, mint nő-, és aki tényleg szeret, attól szerintem elvárható a bizalom :) Én se turkálok senki múltjában: ha elmeséli, hogy ezzel meg azzal kavart, és még mindig beszélnek baráti alapon, nem kezdek őrült hisztibe. :)) A féltékenységgel lehet a másik- adott esetben az ex-karjaiba lökni a partnerünket leginkább.
22/N
"Nekem is volt egyéjszakás (kinek nem?)"
Képzeld 21-es, nekem nem volt, és nem is lesz. Én ennél többre tartom magam - nem mindenki születik k.rvának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!