Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak engem zavarnak ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavarnak ennyire az "exek"?

Figyelt kérdés

Ha ismerkedek egy lánnyal, szimpatikusnak tűnik, borzasztóan illúzióromboló az, ha "feltűnik" néhány srác akivel pl. intim viszonyba került korábban az adott lány. Mégis miért kell bárminemű kapcsolatot tartani azzal ismerkedés mellett a lánynak, akivel korábban viszonya volt? Csak nálam alap dolog a "tiszta lap" - tehát hogy kb. semmi nyoma az exeknek az életemben, ha szeretnék ismerkedni egy lánnyal?

Természetesen kivételt képez, ha egy exével barátságban marad, és néha beszélgetnek, de azért a kavarópartnerek jelenléte nagyon lelombozó tud lenni.

Pl. most két hónapja vagyok együtt egy lánnyal, ez már egy kimondott dolog, tényleg nagyon jó vele, de mint kiderült, néha beszélget még FB-on egy csávóval, lájkolják egymás képét/megosztását, akivel korábban volt egy egyéjszakása.

Ezt mégis miért kell?

21/F

2016. aug. 9. 08:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Aki tartalékpasit tart be vészhelyzetre az egy gerinctelen féreg. Nincs mit magyarázni rajta.
2016. aug. 11. 09:18
 12/25 anonim ***** válasza:

Én mind a 3 exemmel tartom a kapcsolatom. Lehet, hogy csak félévente vagy évente, kétévente beszélünk párszor, de ha összefutunk dumálunk, ha segítség kell segítünk egymásnak.

Soha nem értettem az ilyen pasikat... én minden kapcsolatomat barátsággal kezdtem, ez a barátság megmaradt szakítás után is. Attól, hogy a kapcsolat nem jött össze, és nem voltunk jó pár, még nem kell kígyót békát kiabálni a másikra, és úgy tenni, mintha nem is történt volna meg.

És nem, nem talonban tartom őket, nem tartok senkit talonban. Ők barátok, ismerősök. Intim kapcsolat soha nem lenne újra közöttünk.

2016. aug. 11. 09:27
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

Az ex nem véletlenül ex, mondjuk én sem értem, minek tartani vele a kapcsolatot. Szerintem tök fölösleges.

20/L

2016. aug. 11. 11:24
 14/25 anonim ***** válasza:
44%
Inkább örülj, hogy nem a hátad mögött csinálja. Ha meg még rajta kívül sok ismerősével chatel, és lájkolgat még másokat is facebookon akkor főleg ne aggódj.
2016. aug. 19. 16:23
 15/25 anonim ***** válasza:
37%

Nekem van párom, viszont van mellette egy "barátság extrákkal" kapcsolatom is. Természetesen az extrák ilyenkor szóba sem jöhetnek, soha nem csalnám meg a barátomat, hiszen már a közös jövőnket tervezzük. A most már csak simán haverommal hetente szoktunk párszor beszélgetni, mindig lájkolgatjuk egymást, de találkozni például nem szoktunk.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Igen, a barátomat is zavarja egy picit, viszont tudja, hogy megbízhat bennem.

"Ez mégis miért kell?": Azért, mert akármennyire szeretem a páromat, benne van a pakliban, hogy szakítani fogunk, viszont a barátság meg örök. Ő nem csak egy sima dugópajti, mert bárhol bármikor számíthatok rá mindenben és ez kölcsönös.

2016. nov. 19. 01:20
 16/25 anonim ***** válasza:
83%

Ne is kérdezd... Én már 31 éves férjes anya vagyok, de ugyanez az elvem.

Tiszta lap. Én barátságot sem tartottam az exeimmel soha, mert minek?

Baromira nem érdekel egyik élete sem, hogy utána mi/ki jött, hogyan éli a napjait, konkrétan les*rom.

Meg biztos nem az exemmel fogom megdiskurálni a napi gondolatokat, eseményeket.

Dehát a mai vilgában ez ilyen divat lett, tartsuk meg mindenkivel a kapcsolatot, boldog bolodgtalan legyen ott a fácsébukkon, néha kérdezzük meg, hogy mi van vele- esetenként menjünk vele bulizni is, mert attól olyan trú leszel, hogy nem egy dög vagy, aki továbblépett már... (mert úgy illik, azért mert 2 évig együtt voltunk, de már rég mindkettőnek van külön élete, azért az a 2 év még megtörtént)

...

Én sem értem... Szerencsére nálam/nálunk nincsenek ilyen problémák, mert férjem ugyanígy gondolkodik ahogy én: aminek egyszer kimondtuk, h ennyi, az 101%-ban ennnyi. Le van zárva, ki van iktatva, fölösegesen foglalná a helyet a jelenben bármilyen szinten is.

Amiket itt olvasok GY.K.-en, hát őrület, hogy vannak olyanok akik 10 év elteltével is "barátok" maradtak, mert cimbizve váltak el, néha eljárkálnak együtt és hogy a hülye párom miért féltékeny, miért veszekszik velem emiatt... Hallatlan :D

Hát őrület. Valóban értehetlen eza mai "divat", kapcsolatok fölösleges megtartása.

Szerintem ez nem egészséges.

2016. dec. 6. 08:33
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is a kérdezővel vagyok. Nem hiányzik olyasvalaki az életembe, aki bármikor felkavarhatja az állóvizet ha épp úgy dönt.

Az ilyen tartalékpasikról meg az a véleményem, hogy általában pont ezek a nők azok, akik nehezen köteleződnek el, mert "nem baj, ha szakítunk, max ott a másik". Egy ilyen nő nem fog jóban rosszban a másikkal lenni, nem fog küzdeni a kapcsolatért. Gyakorlatilag fél lábbal végig kint van a kapcsolatból.

2016. dec. 6. 09:40
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha most szakítanék a párommal, nem tudnék vele minden kapcsolatot megszakítani, annyira hatalmas a hozzá fűződő viszonyom, hogy nem lehet ezt kizárni. Még csak 21 vagy, de később durvább lesz és el kell fogadnod, hogy a csajoknak múltjuk van és sokszor ott kering más, régi udvarló.
2016. dec. 6. 11:08
 19/25 anonim ***** válasza:
En pont ezert nem akarom tudni, hogy a pasinak akivel randizok vagy esetleg jarok kik voltam elottem.. mert tudom, hogy engem is nagyon zavarna. Es azert zavarna mert en "kiiktattam" a multbeli fiuimat. Nem tartom veluk a kapcsolatot, nem lajkoljuk egymas kepeit. Van multam de ennek ez a lenyege, elmult, nem veletlenul nincsen benne a jelenemben.
2016. dec. 6. 11:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Én az a típus vagyok, hogy ha van valakim, akkor meg sem nézek másokat. Nem azért mert nem tehetem meg, vagy ütközne az elveimmel, mert ugye hűséget ígérek, nem vakságot, de olyankor valahogy a párom a legjobb, legszebb, legtökéletesebb. Ha tartana tartalékot, akkor az úgy venném, hogy a) nem gondolja velem komolyan vagy b) jobbra vár. Viszont akkor minek raboljuk egymás idejét?
2016. dec. 6. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!