Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak van fennt facebookoon bikinis képe, a volt barátja pedig kommentet ír neki, más fiú pedig azt írta oda neki hogy miért nem vittél engem is el ahol voltál/kirándulás/, az ilyen dolgok engem nagyon zavarnak, túlreagálom?
sajnos a többi férfi sem vak.
pech...:D szokj hozzá,hogy ha jó nőd van kinézik mellőled.
ez ilyen.
Nem reagálod túl.
Azt nem értem, hogy miért van valakinek kapcsolat mellett közösségi profilja, ha azt a profilt nem lehet normálisan használni? /Bocsi, ezt nem sértésnek szánom/
Egy kapcsolatban fontossági sorrendet kell felállítani.
A párodnak nem kellene felrakosgatni ilyen jellegű képeket. Simán leszedetném vele a helyedben.
szia! lány vagyok, párom ugyanígy van ezekkel a dolgokkal, mint te. persze nem teszek fel bikinis képeket, és soha nem ír semmilyen kommentet semelyik exem... de beszélgettünk annyit, hogy tudjam, ezek a dolgok őt nagyon zavarnák. teljesen megértem. szerintem nem reagálod túl.
próbáld meg a pároddal megbeszélni, de ne úgy, hogy abból ő azt érezze, hogy korlátolni akarod. vázold úgy a helyzetet, hogy mit szólna, ha te felraknál egy félmeztelen fotót, és mondjuk egy exed alá írná, hogy milyen jó kép :) hátha ebből érti..
bennem felmerül, hogy miért nem szedi le az ilyen képeket?
ennyire kell neki a pozitív megerősítés? nincs önbizalma? vagy kicsit sem törődik az érzéseiddel...beszéld meg vele. ha nem hajlandó leszedni az ilyen képeket, az nem jelent jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!