Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak van fennt facebooko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dejong kérdése:

A páromnak van fennt facebookoon bikinis képe, a volt barátja pedig kommentet ír neki, más fiú pedig azt írta oda neki hogy miért nem vittél engem is el ahol voltál/kirándulás/, az ilyen dolgok engem nagyon zavarnak, túlreagálom?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
igen
2013. jún. 27. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Alapból kényes vagyok ilyenekre,vagy maradi vagyok,nemtom,ez van...
2013. jún. 27. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:

sajnos a többi férfi sem vak.

pech...:D szokj hozzá,hogy ha jó nőd van kinézik mellőled.

ez ilyen.

2013. jún. 27. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne hisztizz!
2013. jún. 27. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem reagálod túl.

Azt nem értem, hogy miért van valakinek kapcsolat mellett közösségi profilja, ha azt a profilt nem lehet normálisan használni? /Bocsi, ezt nem sértésnek szánom/

Egy kapcsolatban fontossági sorrendet kell felállítani.

A párodnak nem kellene felrakosgatni ilyen jellegű képeket. Simán leszedetném vele a helyedben.

2013. jún. 27. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:

szia! lány vagyok, párom ugyanígy van ezekkel a dolgokkal, mint te. persze nem teszek fel bikinis képeket, és soha nem ír semmilyen kommentet semelyik exem... de beszélgettünk annyit, hogy tudjam, ezek a dolgok őt nagyon zavarnák. teljesen megértem. szerintem nem reagálod túl.

próbáld meg a pároddal megbeszélni, de ne úgy, hogy abból ő azt érezze, hogy korlátolni akarod. vázold úgy a helyzetet, hogy mit szólna, ha te felraknál egy félmeztelen fotót, és mondjuk egy exed alá írná, hogy milyen jó kép :) hátha ebből érti..

2013. jún. 27. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:

bennem felmerül, hogy miért nem szedi le az ilyen képeket?

ennyire kell neki a pozitív megerősítés? nincs önbizalma? vagy kicsit sem törődik az érzéseiddel...beszéld meg vele. ha nem hajlandó leszedni az ilyen képeket, az nem jelent jót.

2013. jún. 27. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége a dolognak?
2014. márc. 30. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!