Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbol még alakulhat valami?
Héten a sulival kiránduláson voltunk. délután kimentunk a városba korulnézni, mikor mentunk a szállásra szakitott nekem egy fej rozsát. Barátnokkel kimentunk csillagokat nézni. csatlakozott o is. beszélgettunk. beléharapott az ujjamba.kicsit késobb elmentunk sétálni. átolelt, de én elmenekultem tole, mert tudtam a barátnomnek is tetszik. leultunk egy padra beszélgetni, kijottek hozzánk a haverjai és elottuk átkarolt. elkeztunk beszélgetni a haverjaival, bár a barátnoim nem voltak hajlandoak beszélni. egy fiu mondta h bejon neki az osztáyltársam csak van barátnoje . erre a srác, aki átkarolt azt mondta ,, minden ami veszprémbe torténik az itt is marad´´. bementunk a szobába lányok. bejott szobánka a haverjaival.elkezdett simogatni, de én már nagyon bunko voltam vele. felmentek aludni a szobájukra. msánap nem is szolt hozzám. ez a mondat h minden ami veszprémbe tortént itt is marad ez mit jelenthet? legalább bejeloljem fb-n hátha ir és bocsánatot kérek tole? vagy csak leakart fektetni?
15L-18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!