Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell ebbol ekkora problemat csinalni? Ekkora "bunt" kovettem volna el?
Azt beszéld meg vele, hogy mitől rossz a lelkiismerete. Nem akarom a bogarat tenni a füledbe, de valamiért irigy rád. Tipikusan olyan helyzetet írtál le, mint a viccbe, amikor a nyuszikát azért verik meg mert van rajta sapka, másnap meg azért mert nincs....
Szóval nála nincs valami rendben.
Nincs semmi oka arra, hogy irigy legyen ram. Vezeto beosztasban dolgozik, minden rendben megy a munkahelyen. Ezert se ertem, mi volt ez nala...
Mindenesetre koszonom a valaszodat!
Nem normalis reakcio.......idiota a pasid, aki szereti a masikat az vele egyutt orul, nem pedig irigykedik, elottem levonek igaza van.....saros a csavod valamiben...
Lehet huzogatja titokban a titkarnojet, es lelkiismeretfurdallasa van?
Tenyleg nem akrom hogy igy legyen de tudd, hogy ez nem normalis viselkedes! Mi az hogy azert radformed mert boldog vagy? Raadasul ilyen idosen lehetne egy kis esze is...ll.
Szoval nagyon melyen nezz a kapcsolatotokba es ne hagyd magad, kerd ki magadnak az ilyen hangnemet! Nem vagy te kutya.....
Na ez bukta.......egyszer adj neki ultimatumot! Ha meg egyszer igy beszel veled, fogd magad es hagyd ott aznapra! Tudom nehez, de legalabb lehet megerti mi a helyzet......ha az sem mukodik akkor mehet a levesbe :S ennyi idosen igy banni egy novel.....erthetetlen!
Hidd el nekem, ez nem normalis, en parom soha nem mondott semmi csunyat, igazi uriember meg akkor is ha veszekszunk! Ilyen egy igazi ferfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!