Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell ebbol ekkora problemat csinalni? Ekkora "bunt" kovettem volna el?
Kettes válaszadó vagyok:
Kérdező: Kifejtem azt amit írtam, mert nem csak tőlem, de mástól se akarod érteni. Olyan érzésem van, hogy te már sejtesz valamit, de még magadnak se mered bevallani. Mi itt pedzegetjük témát, de neked nem tetszik.
Ahogy írtam valami nincs rendben a pasidnál. De nem szakmai féltékenységre gondoltam. Hanem arra, hogy valamit veled kapcsolatban nagyon nem úgy gondol, ahogy te. De szerintem gyáva előhozakodni vele. Biztos minden rendben van nálatok (ezeken vitákon kívül)?
Lehet engem megkövezni, de azt gondolom mintha direkt magára akarna téged haragítani, hogy utána azt tudja majd mivel igazolni a saját hülyeségét.
Kettes vagyok:
Sajnálom, hogy így történt, de ha tényleg így történt, akkor most jól jártál, hiszen teljesen új életed lehet.
Új meló = új lehetőség.
Nincs pasi = nyugodt élet + (idővel) új lehetőség. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!