Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kell ebbol ekkora problemat csinalni? Ekkora "bunt" kovettem volna el?

Figyelt kérdés
Nagy nehezen sikerult 1 het szabadsagra elmennem aminek nagyon orultem, eleg nehez honapok vannak mogottem. Kozben sikerult egy allasinterjura elmennem, ami sikeres volt igy jovohonaptol ott dolgozhatok. Emiatt egesz heten jo kedvem volt, kipihentnek erzem magam, nincs semmi bajom. Ma azonban a baratom kiakadt, mert veletlenul kiboritottam egy tal cukorkat es szerinte en nem vagyok jol, miert mosolygok mikor normalis allapotban kene lennem. Erre mondtam neki: nem lehet jo kedvem csak ugy? Valasza: de lehet, csak a megfelelo pillanatban. Nem ertem miert ne lehetnek kicsit boldogabb.. Igen kiboritottam veletlenul de ez nem a vilag vege erre megkapom azt, hogy ugy viselkedek mint akinek elmentek otthonrol... Tenyleg fura a viselkedesem es jogos a megszolitasa?
2013. ápr. 12. 18:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
En is abban remenykedtem ennyi idosen mar van egy kis tisztelet benne a nok fele, vagy legalabb nem ilyen stilusban beszel velem... de ugy latszik nagyot tevedtem :S
2013. ápr. 12. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Majd ird le hogy lett e vmi fejlemeny, sajnalom! :/
2013. ápr. 12. 22:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Kettes válaszadó vagyok:

Kérdező: Kifejtem azt amit írtam, mert nem csak tőlem, de mástól se akarod érteni. Olyan érzésem van, hogy te már sejtesz valamit, de még magadnak se mered bevallani. Mi itt pedzegetjük témát, de neked nem tetszik.

Ahogy írtam valami nincs rendben a pasidnál. De nem szakmai féltékenységre gondoltam. Hanem arra, hogy valamit veled kapcsolatban nagyon nem úgy gondol, ahogy te. De szerintem gyáva előhozakodni vele. Biztos minden rendben van nálatok (ezeken vitákon kívül)?

Lehet engem megkövezni, de azt gondolom mintha direkt magára akarna téged haragítani, hogy utána azt tudja majd mivel igazolni a saját hülyeségét.

2013. ápr. 13. 22:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Tegnap ota valtoztak a fejlemenyek, ma reggel elhagytam... Lehet tenyleg megcsalt, ezt mar nem fogom megtudni de nem is erdekel igazabol... Sok sikert kivanok a nonek, hogy elviselje a hulyesegeit amiket en is ateltem...
2013. ápr. 14. 02:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok:

Sajnálom, hogy így történt, de ha tényleg így történt, akkor most jól jártál, hiszen teljesen új életed lehet.

Új meló = új lehetőség.

Nincs pasi = nyugodt élet + (idővel) új lehetőség. ;)

2013. ápr. 14. 15:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Most egy darabig igyekszek a munkaba mindent beleadni, aztan majd kesobb kiderul mit hoz a sors. Koszonom a valaszokat!
2013. ápr. 14. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!