Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebbol valami?

Figyelt kérdés
Kb. 2 honapja lefekudtem egy haverommal. Nekem mar elotte is tetszett, tehat ugy voltam vele, hogy nem hagyom ki az alkalmat, barmi is tortenjen. Jo volt, stb. Aztan azota semmi. Marmint mindennap talalkozunk, dumalunk, elmegyunk ketten helyekre. De igazabol nem esik szo errol az egeszrol. Igaz en sem hozom fel a temat es ugy viselkedem, mintha nem erdekelne, kozben meg olyan jo lenne ha folytatodna. Ha tobben vagyunk folyamatosan mas noket dicser es total elentetes idealokat emleget, mint amilyen en vagyok. Nekem pedig olyanokat mond, hogy megtalalod aki elfogad ugy, ahogy vagy. Persze ezt mar az ejszaka elott is mondogatta. Na meg, hogy ez es ez szerint tok jo csaj vagy stb. Mindig mikor probalom kiverni a fejembol olyan dolgot mond, amitol ujra elkezdek remenykedni, aztan mikor ugy erzem lehetene valami, kovetkezik a nagy semmi. Mit gondoltok?

2013. máj. 21. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
csak 1 skalpnak kellettél a kollekciójába :(((
2013. máj. 21. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Ő nem akar sztem folytatást.
2013. máj. 21. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Például hozd fel a témát.
2013. máj. 21. 00:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Hozzateszem tobb, mint egy eve nem volt novel, de amugy en is ezt erzem. Tehat akkor semmi remeny. Hat mindegy, ugy erosodunk ha elbukunk es onnan felallunk. :)
2013. máj. 21. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyerek lehet belőle...
2013. máj. 21. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!