Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebbol ujra lesz valami?
Figyelt kérdés
A baràtnömmel 3 hete szakitottunk mert megcsalt de tok normalisan megbeszeltuk minden balhe nelkul. Azóta nem beszeltünk. Multheten sulit valtottam es oda ahova o jar. Azóta (o kezdemenyezett) minden reggel együtt megyünk suliba estenkent ramir facen es sokaig beszèlünk sokszor suli utan is együtt megyünk haza. Szerintetek ebbe benne van az ujrakezdes vagy csak naiv vagyok? 17/F es a helyesirasert bocsi de telorol voltam. Előre is koszonom valaszaitokat/ tanacsaitokat.2013. márc. 5. 18:07
1/6 anonim válasza:
lehet hogy ujra kezedené. Én viszont nem kezdeném újra olyannal aki megcsal.
2/6 anonim válasza:
Ha benne is lenne a pakliban, én nem ajánlanám, hogy újra kezdjétek. Ha egyszer megcsalt, nagy az esélye, hogy egyszer újra megteszi.
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet gàz vagyok de szerintem nagyon szeretem.
2013. márc. 5. 18:15
4/6 anonim válasza:
Nálunk csak csók volt, igaz az kétszer de megbocsátottak azóta "tiszta" vagyok :)
Bocsáss meg neki. Egy második esély mindenkinek jár! De mondd meg, hogy nincs több dobása. Ha megteszi még egyszer vagy gyanús jeleket látsz, lapát. Szerintem újrakezdené veled. Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
17 éves vagy,annyi de annyi lány szaladgál az utcán hogy csak na,nem szabad ennyire naívnak lenni! azt szokták mondani az újrakezdésre a töltött káposzta sem az igazi melegítve...
6/6 anonim válasza:
Miért nem lehet megérteni, hogy neki ő kell mert őt szereti?? Bocsásson meg ha akar. Utálom ezt a figal vagy találsz még mást dumát.. Aztán ha sose fogy igy szeretni senkit többet? Hát nem tudom én biztos nem dobnék el ilyesmiért valakit akit szeretek mert az, hogy megszeressem csak "kivételesekkel" jön össze ezért meg kell jól becsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!