Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az elso nagy szerelmi csalodas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elso nagy szerelmi csalodas utan mikor talalt ratok ujra a szerelem?

Figyelt kérdés

Jelenleg ugy erzem, hogy soha senkit nem fogok ugy szeretni, mint ot. A vilagom teljesen osszeomlott amiota nincs mar nekem. Ti hogyan hevertetek ki az elso szakitast? Es tenyleg igaz, h az elso szerelem utan masabb erzes lesz? Ti mennyi ido "szenvedes" utan tudtatok tullepni? vagy egyaltalan nem lehet soha elfelejteni?

Ne haragudjatok a sok kerdes miatt. Koszonom a valaszokat!:)

2013. febr. 28. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
1 év múlva kb
2013. febr. 28. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hónap múlva lett egy új kapcsolatom és sokkal jobban szeretem mint az előzőt kivel voltam. Túl lépni hát nekem szerintem olyan 3 hónapba telt de már nem emlékszem pontosan. Én sokat dolgoztam és jártam el a barátokkal minden felé így nem foglalkoztam annyira avval mi is történt.
2013. febr. 28. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Soha nem is fog,rám találni.
2013. febr. 28. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
soha!
2013. febr. 28. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Valami ismeretterjeszto filmben lattam, hogy az ember mennyire jo alkalmazkodo! A koncentracios taborokhoz kb 6 honap alatt "szoktak" hozza az emberek.

Az en elso szerelmem okt vegen rakott ki es kov febr-marc volt ujra csajom. (Akkor persze meg nem voltam szerelmes.)

Es igen fajt piszkosul! (A szakitas utani elso 2 honapban ki sem birtam csapni magamnak.)

Azota meg persze van masik No. Sokkal harmonikusabb, mint az elso nagy szerelem. Van 2 gyerek 15 ev hazassag mogottunk.

Es meg az ex-szel is dumalok 4-5 evenkent... Hogy vagy, blabla. Nem tul mely, de baratok maradtunk.

2013. febr. 28. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:

másfél hónap :)

Hát én az első szakítást nagyon nehezen hevertem ki. Egy év után szönryű volt. Úgy sikerült kihabarodnom belőle egyszerűen hogy mindenféle rossz k*rvának elmondott. Szemét volt velem stb. Amelyik napon szakítottunk ő összejött egy másik lánnyal. Nagyjából egy jó hónap kellett hozzá, hogy túllépjek. Pedig nagyon szerelmes voltam. Teljesen sose fogod tudni elfelejteni én sem tudtam. Utána összejöttem a mostani barátommal. Őt nagyon szeretem de nem vagyok belé szerelmes. Hogy másabb-e az érzés? Igen. Nem is mérhető mennyivel másképp szeretem ezt a fiút mint az exemet.

Remélem neked is sikerül túllépned!!

Ha esetleg az segítene, hogy meghallgasson valaki akkor írj üzenetet.

16/L

2013. febr. 28. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!