Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2X is megbántott, hogy tegyem túl magam rajta?
1. kiderült hogy még az exét szereti,de megbocsájtottam neki
2. kiakadt azon hogy nem vagyok könnyen kapható,na ezt már nem tűrtem és megmondtam neki hogy keressen akk egy könnyűvérű csajt...
hogy tegyem magam túl rajta? vmi tanács esetleg?
Előfordul, hogy az ember néha félreismer valakit, néha nagyon, ne arra gondolj, hogy mi van most, vagy mi volt, hanem, hogy milyen életed lehet ez után, talán nem esel még 1x ebbe a hibába, talán....
Túl leszel rajta, tovább kell lépni ha nem akarod elb@szni az életedet azzal hogy más idióták miatt sírdogálsz, folytatni kell, menj el holnap futni vagy sétálni, menj vegyél valami ruhát meg 2 deci bort meg egy szivart
A kérdező nem könnyen kapható csaj és szórakozóhelyre ajánlod? Ennek aztán sok értelme volt....
Ám kérdező ismerkedj rendes fiúkkal is és keress valami elfoglaltságot. Egyszerűen ne gondolj rá, ne keresd a beszélgetését. Ha keres téged akkor rázd le valamint ne hagyj neki elérhetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!