Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foleg ferfiak valaszat varnam: hogyan lehet egy pasit ujra
tuzbe hozni, ugy, mint az elejen?
4.év alatt elmúlik a varázs napi rutin,megszokás ,a szerelem szeretetté szelídül nem létezik praktika max partnercsere.ha tetszik tetszik ha nem akkor is ez van
2013. febr. 28. 10:54
2/20 A kérdező kommentje:
De ha nalam nem szunt meg, akkor nala miert?
Az emberek mások. A nők is különböznek és a férfiak is. Egy kapcsolatban ritka, ha a szerelem egy időben a két félnél egyszerre van a maximumon. A 4 év elég hosszú idő. Már semmi nem olyan. Visszafordítani ezt nem lehet. Tudom nem férfi vagyok, de ez a véleményem.
2013. febr. 28. 10:59
Nehogy hallgass az elsőre...méghogy partnercsere...szépen is néznénk ki...
Üljetek le,beszéljétek át.
Kezdjetek el randizni megint.Igen,ha együtt éltek,akkor is.Öltözz ki mint 4 éve,flörtölj vele,kicsit kéresd magad.
2013. febr. 28. 10:59
5/20 A kérdező kommentje:
Szeretem es vele szeretnem az eletem leelni, a partnercsere vagy ilyesmi nem opcio! :-)
Megprobalom a flortolest. Es koszonom az eddigi valaszokat!
#1-es elég szerencsétlenke lehetsz, ha neked így működik. 17 év után is tudom szeretni és úgy kívánom, mint az első éveben :-P
2013. febr. 28. 11:05
1 vagyok kamuztok mind az ember biológiai lény a szaporodás,és az életben maradás évmilliók óta belénk kódolt genetikai szükséglet had ne kelljen már egy számomra érdektelenné vált emberrel se.uális ill egyéb társadalmi közösséget vállalnom ha nekem teszem azt rutinná vált pl a sex.Genetikusok és biológusok doktori munkáiban említik a szerelem által termelt endorfin (boldogsághormon)kémiai és fizikai jellemzőit egységesen 3 év környékére teszik amikor mint írtam ez megszűnik hogy ti 4.évet pláne 17 évet egy emberrel éltek a ti dolgotok én tuti hülyét kapnék ha 4 évet kellene élnem egy nővel pláne nem 17 évet amiről ti beszéltek az megszokás nem más.egyszerűek vagytok zéró igényekkel aki azt írta hogy boldog az hazudik.nem kell a kertévés bulvár duma...
2013. febr. 28. 11:20
#6 os ha figyelj cicafiú,felőlem az életed végéig szúrhatsz egy bukszát, ami azért jó mert gondolom hatalmas bika lehetsz ,addig amennyiben nem bánod én havonta felhúzok egyet -hármat mikor hogy,csak hogy gyakorlatban legyek de csak ha nem baj
2013. febr. 28. 11:24
Csak az érdekel, hogy Te itt-ott összeolvasott irományok alapján, vagy személyes tapasztalatból beszélsz -e? Volt már legalább 3-4 darab négy évesnél hosszabb kapcsolatod, hogy autentikus véleményt alkothass? Mert addig csak pofatépés amit csinálsz. Nem tudod miről beszélsz, csak jár a szád.
Ennyi erővel elmagyarázhatnám, hogy milyen szar íze van a szusinak, bár nem ettem még soha és emberek milliói szeretik, de én valahol azt olvastam, hogy szar ... ezért nekem igazam van ... Kb. ez a véleményed színvonala!
2013. febr. 28. 11:27
A flörtölés, újbóli randizgatás, hódítgatás csak önbecsapás, a problémát csak a felszínen kezeli.
Olyan ez, mint elmenni egy csodás nyaralásra, egyik este elmenni egy 3 Michelin csillagos étterembe, ahol aztán végül paprikás krumplit szolgálnak fel lecsókolbásszal. Tehát a végeredmény illúzióromboló, az oda vezető út hamis. Sajnos a paprikás krumpli ragaszkodik a fazékhoz, ami nem szerencsés dolog.
2013. febr. 28. 11:29
Kapcsolódó kérdések: