Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Foleg ferfiak valaszat varnam:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foleg ferfiak valaszat varnam: hogyan lehet egy pasit ujra tuzbe hozni, ugy, mint az elejen?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy ido utan a kapcsolat ellaposodik, de 4 ev utan meg nem kellene! Azt is tudom, hogy en rontottam el azzal, hogy tulsagosan is szeretem es a segget is kinyalom. De nem tudom, hogy hogy lehetne visszaforditani, hogy ujra o szeressen jobban es ne en ot. Van valami otletetek?

2013. febr. 28. 10:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#8: Ha Te ebből csinálsz vircsaftot, akkor elárulom, nem egész életemben egy volt. Kb. 35-40 közé tehető az eddigi partnereim száma, ezek nagyobb része alkalmi volt, de több hosszabb távú is volt közöttük, illetve rendszeres szexkapcsolatok.
2013. febr. 28. 11:30
 12/20 A kérdező kommentje:

Na jol eltertunk a tematol!

Es ha az ujra flortoles nem megy, akkor mi? Van valami ami nem onamitas?

2013. febr. 28. 11:37
 13/20 anonim ***** válasza:

37%-os: és akkor a fajfenntartás? Ahhoz stabil kapcsolatok kellene,gyerekek...(ami nem havi 3-4új nőről szól)

Kérdező:

-szexi rucik,szextársasjáték

-kimozdulás a hétköznapokból (akár csak túrázni egy jó nagyot,szex a szabadban)

-erotikus masszázs,neten fennvan egész sok videó,leirás,egymáson megtanulni jó lehet

2013. febr. 28. 11:47
 14/20 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem akar szexet, csak heti 1x, 2x, az en unszolasomra, akkor meg mivel mar "reg" csinalta kb. 1-2 perc alatt vege is a dolognak.

6-8 honappal ezelott meg minden nap egyutt voltunk. Es nem csak en kezdemenyeztem. Most mar hiaba veszek fel mini rucit, akarmit, csipket, feketet, pirosat... semmi. Megnez, kozli, hogy milyen csinos vagy igy es pfff semmi.

Nincs mas neki, az 100 %, de egyszeruen nem ertem es nem tudom mit tehetnek...

2013. febr. 28. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Előbb vagy utóbb be kell látnod, hogy ez nem menthető kapcsolat. Még kínozhatod őt, de ez csak rosszabb lesz. Most még méltósággal távozhatnál. De idővel majd ő fog levakarni téged. Kell ez neked? A női természetet ismerve igen.
2013. febr. 28. 12:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Akkor nem laposodik el, ha azt érzi, hogy meg kell küzdenie nap, mint nap. Ha te a "seggét is kinyaltad", akkor ebbe belekényelmesedett. Tudja, hogy bármikor megdughat, ezt elkönyveli és kész. A férfiakban van egy vadászösztön, de ezt kapcsolaton belül is fenn lehet tartani. Nem szabad hozzászoktatni, hogy bármikor az övé vagy. Azt kell éreztetni, hogy hétről-hétre, hónapról-hónapra meg akarjon hódítani. De ezt mondjuk már a kapcsolat elején így kell alakítani.

Jelen esetben lehet már nem sokat lehet tenni. 4 év nem a világ, innen még lehet tovább lépni nyugodtan.

Vagy esetleg tedd féltékennyé, hátha ráeszmél, hogy kellesz neki még ...

2013. febr. 28. 12:09
 17/20 anonim ***** válasza:
15-ös: a női természet? De ha meg elhagyja és keres mást, akkor az lesz a női természet, hogy minden nő ribanc.
2013. febr. 28. 12:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Agonizáló kapcsolatból kilépni nem ribancság, hanem bölcs döntés. Bónuszként megmarad a nő méltósága is.
2013. febr. 28. 12:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát egy kapcsolat attól olyan amilyen, amilyenek a benne lévő emberek.

És ha a benne lévő emberek x évig ugyanolyanok, azt megszokja.

Tehát nem a kapcsolaton kéne változtatni, hanem ha te magad kezdenél valami másba, amitől picit új emberré válnál, és ezáltal izgalmasabbá, hogy felkeltsd az érdeklődését.

Attól, hogy valaki beöltözik nővérkének, még nem lesz nővérke...ha érted mire gondolok. Ez mind szerep.

De aztán lehet, ez egy hülye ötlet :D

2013. márc. 2. 13:50
 20/20 anonim ***** válasza:
A megoldás előtted hever: nem szabad, hogy vágyj rá, ne érdekeljen. Ha azt látja, hogy nem kell neked, akkor sóvárogni fog utánad.
2015. febr. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!