Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet-e ebbol meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet-e ebbol meg valami?

Figyelt kérdés
Szakitottunk kulso okok miatt, osszevesztunk, talan meg utal is. Mar honapok, sot egy ev is eltelt. Hasonlo hocipoben jart meg valaki, hogy evek multan ujra osszejott a szerelmevel?
2012. nov. 21. 23:36
 1/2 anonim válasza:
Ma este (csütörtök) szakított a barátnőm velem, akit nyáron ismertem meg. Nem telt még el egy év de nagyon nehéz. Azt mondta, új életet akar kezdeni, de én nem férek bele már az új életébe. Bocs, hogy ezt írom, de ne akarj összejönni vele újra 1 év után mert a szakítás kibaxxott rossz főleg így...
2012. nov. 22. 00:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem egyik ismerősöm és volt párja pont egy év után jöttek újra össze, pár hete.
2012. nov. 22. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!