Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shhhh. Ennyit kapok tole, ha hozza szolok. Inkabb a tevet bamulja. Lesz ebbol meg valami?
Figyelt kérdés
Remes csak 6 honapja vagyunk egyutt de mar mintha 30 eve lennenk hazasok. Se sex se szorakozas, vadulas, hulyules, kijaras. Semmi. Nagyon szeretem de ez igy nem jo. Kezdetben meg volt sex. Nem ugy ahogy en szeretem de legalabb volt. Meg el is jartunk valahova. Most meg a pentek esteimet vagy bena sorozatok tarsasagaban toltom vagy ulhetek egyedul a klubbokban. Nagyon szeretem de igy nem tudoj elni. Mit csinaljak? Megbeszelni mar tobbszor beszeltunk de azt mondja neki ez a tokeletes elet.#szerelem #Elaposodas
2012. okt. 22. 22:59
1/4 anonim válasza:
ha ilyen rövid idő után ennyire unalmas lett vele akkor nem a te eseted. Főleg mert beszéltél vele és így se változtat.
Ennyi az egész, nem egymásnak vagytok teremtve. Van ilyen.
2/4 anonim válasza:
ha neked jó, vele maradsz.. ha nem, akkor hagyd el.. ennyi! nem tudom hány éves vagy, de biztos találsz magadnak más partnert, akivel jobban érzed magad. plusz hat hónap még nem a világ vége, viszont pont ezért elgondolkodnék azon, hogy ha most ilyen, akkor mi lesz később...
3/4 anonim válasza:
23:02-esnek igaza van!
A párodnak ez így jó. Ha annyira hú de nagyon oda lenne érted, akkor megtenne bármit, hogy jobb legyen a kapcsolat, főleg, hogy már mondtad neki a problémádat.
És ha ő nem akar változtatni, akkor nem is fog - még ha valaki megígéri a változást az se garancia -, és csak rosszabb lesz.
Nem egymásnak vagytok teremtve. Biztos, hogy találsz egy olyan embert, akivel egy hullám hosszon vagytok.
4/4 anonim válasza:
elég korán "fáradt" el a kapcsolat..:SSS értékeld át és vedd figyelembe hogy mit kapsz, és miket kaphatsz tőle a jövőben, mire számíthatsz és dönts hogy maradsz vagy lépsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!