Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak engem zavarnak ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavarnak ezek a kifejezések, hogy "pasi", "pasim" és egyéb ragozásai?

Figyelt kérdés
Állandóan ezt hallom/olvasom mindenkitől, de kb úgy érzem, mintha leribiztek volna... Miért nem mást mondanak az emberek? Pl: barátom, párom, férjem, fiúm, kedvesem stb annyi variáció létezik... miért kell mindenkinek ezt a trendi hüleséget tolni?

2013. dec. 2. 08:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Engem a "csaj-csajom" is irritál...
2013. dec. 2. 08:52
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
nagy gond
2013. dec. 2. 08:54
 3/17 A kérdező kommentje:
na igen, az a másik nembéli párja :D
 4/17 anonim ***** válasza:

én a pasi szót általánosságban használom a hímnemű emberi egyedekre :-)

a Férfit ki kell érdemelni nálam :-)

barátom, párom, férjem, fiúm, kedvesem - a jelenlegi vonatkozik

am ha zavar helyettesítsd be egy általad kedvelt szóra

ennyi

5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak mást mondanak ezek a szavak :)

Azén szótáramban a "csaj", és a "pasi" a "csak ott van mellettem szexelni" kategóriát jelenti, tehát nem érzek belőle semmiféle párkapcsolati rangot.

Minél kedvesebb, vagy "lágyabb" a kifejezés amit használ valaki annál inkább érzem úgy, hogy a párkapcsolatába mennyire fontos. A "barátom" nekem azt mondja, hogy "együtt járunk, hátha lesz belőle valami", a "kedvese", "párom" nekem a párkapcsolat szoros kötelékét jelenti. A "csaj", "pasi" amúgy is az érettség alsó fokát jelzi nekem, a már nem gyerek, de még egyáltalán nem Férfi/Nő.

A "csajom", "pasim" kifejezést úgy értem, hogy "van egy nagyon fiatal szexpartnerem".

:) Szóval engem annyiból "zavar", hogy mindig megüt, mennyire silány kapcsolatokat épitenek egyesek.

2013. dec. 2. 08:56
 6/17 anonim ***** válasza:
First world problems
2013. dec. 2. 09:00
 7/17 anonim ***** válasza:

Engem is zavar, ha le vagyok pasizva...

22/F

2013. dec. 2. 09:02
 8/17 A kérdező kommentje:

#5 ment a zöld kéz!

egészen jól leírtad amire gondoltam.

Lényegében nekem is ez a problémám, hogy az emberek nem érzik a súlyát a kifejezéseknek..

csak lapátolják a mondatba, mint valami homokot a betonkeverőbe és teljesen eljelentéktelenedik az értelme.

Nincs megbecsülve a kifejezés által az érintett fél.

Én soha nem mondanám a páromra, hogy csajom, mert az nagyjából azt az érzetet kelti bennem, ahogy írtad is, hogy nem becsülöm Őt és durván fogalmazva, Ő "csak élvezeti célt szolgáló SEGÉDESZKÖZ" mindössze.

Szomorú vagyok ilyenkor nagyon.

És most nem kell idevenni ha valaki csak élvezi az életet és tényleg csak egy szexkapcsolat áll közte és a hölgy között.

Kifejezetten lealacsonyítónak érzem :(

2013. dec. 2. 09:05
 9/17 A kérdező kommentje:

A hasznos válaszokra ment/megy a zöld kéz, a kérdés szempontjából nem hasznosakra, vagy az OFF-olásokra meg a piros!

köszi a fáradozásaitokat! ;)

2013. dec. 2. 09:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Azthittem ez csak engem zavar :D
2013. dec. 2. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!