Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavarnak ezek a kifejezések, hogy "pasi", "pasim" és egyéb ragozásai?
én a pasi szót általánosságban használom a hímnemű emberi egyedekre :-)
a Férfit ki kell érdemelni nálam :-)
barátom, párom, férjem, fiúm, kedvesem - a jelenlegi vonatkozik
am ha zavar helyettesítsd be egy általad kedvelt szóra
ennyi
Nekem csak mást mondanak ezek a szavak :)
Azén szótáramban a "csaj", és a "pasi" a "csak ott van mellettem szexelni" kategóriát jelenti, tehát nem érzek belőle semmiféle párkapcsolati rangot.
Minél kedvesebb, vagy "lágyabb" a kifejezés amit használ valaki annál inkább érzem úgy, hogy a párkapcsolatába mennyire fontos. A "barátom" nekem azt mondja, hogy "együtt járunk, hátha lesz belőle valami", a "kedvese", "párom" nekem a párkapcsolat szoros kötelékét jelenti. A "csaj", "pasi" amúgy is az érettség alsó fokát jelzi nekem, a már nem gyerek, de még egyáltalán nem Férfi/Nő.
A "csajom", "pasim" kifejezést úgy értem, hogy "van egy nagyon fiatal szexpartnerem".
:) Szóval engem annyiból "zavar", hogy mindig megüt, mennyire silány kapcsolatokat épitenek egyesek.
Engem is zavar, ha le vagyok pasizva...
22/F
#5 ment a zöld kéz!
egészen jól leírtad amire gondoltam.
Lényegében nekem is ez a problémám, hogy az emberek nem érzik a súlyát a kifejezéseknek..
csak lapátolják a mondatba, mint valami homokot a betonkeverőbe és teljesen eljelentéktelenedik az értelme.
Nincs megbecsülve a kifejezés által az érintett fél.
Én soha nem mondanám a páromra, hogy csajom, mert az nagyjából azt az érzetet kelti bennem, ahogy írtad is, hogy nem becsülöm Őt és durván fogalmazva, Ő "csak élvezeti célt szolgáló SEGÉDESZKÖZ" mindössze.
Szomorú vagyok ilyenkor nagyon.
És most nem kell idevenni ha valaki csak élvezi az életet és tényleg csak egy szexkapcsolat áll közte és a hölgy között.
Kifejezetten lealacsonyítónak érzem :(
A hasznos válaszokra ment/megy a zöld kéz, a kérdés szempontjából nem hasznosakra, vagy az OFF-olásokra meg a piros!
köszi a fáradozásaitokat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!