Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy engem nagyon zavarnak a csúnya lányok?
Nem tudom miért, de akaratlanul is belső ellenszenvet váltanak ki belőlem, ameddig nem ismerem meg őket. Ha már barátok vagyunk, akkor elmúlik ez.
De ha esetleg egy fiú tetszik nekem/szerelmes vagyok belé, és "konkurenciám" egy csúnyább csaj, akkor alapból nagyon durván tud idegesíteni, ha pedig hozzá még szemétkedik is az adott csaj, akkor egyenesen hányingert tudok kapni a külsejének és a belsejének együttes hatásától.
Nem tudom, hogy mi okozza ezt, de jó lenne, ha megtudnám a gyökerét, és tudnék változtatni rajta, mert így sokszor féltékenység benyomását kelti a jelenség, pedig ha hiszitek, ha nem, nem abból ered...
hát azért nem mindegy a különbség..
ezt elmondom:
velem olyan volt hogy tetszett egy fiú,és arra,aki neki tetszett nem voltam féltékeny,mert csúnyábbnak,kevésbé jó csajnak tartottam magamnál. így tökre el tudtam fogadni,le se sz*rtam azt hogy más tetszik neki,inkább az fájt hogy nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!