Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lány, akit nem rajonganak körbe a férfiak, nem kap visszajelzést, kijelenthető hogy csúnya?
Nem. Hacsak nem túl kicsapongó mondjuk.
De mindenkinek más jön be. Van aki pont az olyanokat szereti és a visszahúzódó lányokat nem.
Nem biztos.
Stilusod,szemelyiseged milyen?
Már értem a kérdésed! Sok mindentől függ. Van olyan lány akire ránézek, és már el is dőlt, hogy nem megyek oda hozzá.
Ha konkrétabb választ szeretnél leírhatnád milyen magas vagy, hány kg, hány éves? Mivel foglalkozol? Mit sportolsz?
A 8-as rátapintott a lényegre.
Egyébként attól is függ, hogy hova jársz. Ha olyan férfiak közé akik látják rajtad, hogy te inkább komolyabb lány vagy és ők csak egy rövid dugást akarnak akkor nem fognak oda menni, Esetleg lehet, hogy bepróbálkoznak de valószínű, hogy gyorsan továbbállnak. Egyszerűen feladják.
Magamból kiindulva én szeretem az iylen lányokat, mert picit titokzatosak. Meg kell őket érteni, megfejteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!