Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda fiúnak tartom magamat ( nos vannak, akik szerint nem vagyok ronda, de szerintem igen, nagyon is) és egy számomra nem vonzó, csúnyácska lánnyal simán járhatnék most, már csók is megvolt, mégis szép lányokra vágyom, miért?
Jól eldumálgatunk, de mégis hiányzik a szikra, a vágy és valahogy szégyellnék is vele együtt megjelenni mások előtt, nem tudom miért, de sejtem, hogy azért, mert nem tetszik, nem vonz úgy igazán, nem olyan vészes, mert nem túlsúlyos, inkább arcra nem fog meg. Alapból a barna szemek a gyengéim, neki kékek vannak, és úgy az arcformája sem jön be, utálok ilyen válogatós lenni, de nem tudom a vonzalmat befolyásolni, ha meglátok egy lányt elsőre tudom, hogy vonz-e külsőre vagy sem, ha vizsont jellemre utálatos, akkor már engem sem érdekel, de mégis olyan lányokat nézek meg folyton az utcán is, akik szép arcúak és kislányos alkatúak.
Az az igazság, hogy ezzel a lánnyal csak szexelni van kedvem meg kiélni a szeretethiányomat, de sosem fog bejönni külsőre az tuti, csak nem tudom érdemes-e erőltetni és hazudni neki vagy inkább mégis próbálkozzak szép lányoknál, akiknek viszont bármikor lehet jó pasija így szinte tuti esélyt sem kapnék tőlük?
Ezt a kérdést már feltetted egyszer kevésbé finomabb formában, ott elég sokan elmondtuk, hogy gusztustalannak tartjuk, ahogy hitegeted szegén lányt, miközben csak jól meg akarod dugni. Tudod te milyen lelki problémákat okoz később valakinek egy ilyen átverés?
Próbálkozz tovább... mondjuk, ilyen jellemmel szerintem egy lánynak sem fogsz kelleni, tökmindegy, hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!