Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavarnak nagyon az ilyen ribik?
Szerintem mindenkinek aki valaha is járt gimnáziumba ismerős az a lány (vagy lányok társasága), akik mindig ott vannak a középpontban, mindent meg akarnak szervezni és körülöttük forog az összes fiú. Nem vagyok féltékeny rájuk, több ilyen természetű barátnőm is van. De van egy csaj akitől egyenesen a falra mászok. Szeptemberben indul a végzős évem, már negyedik éve fogok ugyanazokkal az emberekkel egy osztályba járni. Az osztályon belül a fiúk-lányok aránya kb. 3:1. 7en vagyunk lányok. Minden osztálytársam teljesen normális, ami nem csoda mivel bio-kémia tagozatosok vagyunk. Ide nem szoktak bulimániás hülyék menni. Viszont van egy lány aki marhára nem illik ide. Pontosan az a tipus akit már leírtam. Normál esetben ő lenne a közáppontban, de a mi osztályunkban senki sem vevő rá. Szegény szerencsétlen kicsit magányos köztünk.
Ez így volt 3 éven keresztül, de a legutóbbi osztálykiránduláson 5 srácra mászott rá egyszerre, és a fiúkat hirtelen elkezdte érdekelni. A legjobb barátnőm már 5 éve bele van zúgva az egyik srcba, aki mellesleg túl hülye ahhoz hogy ezt észrevegye, a csaj meg képes fél méterre a barátnőmtől rámászni a srácra és a csaj tudott erről. Közben nem lrti h az ilyen jelenetek miatt mért nézi ki mindenki. Egy másik csaj majdnem kiugrott az ablakon ugyanettől a jelenettől. És a csaj közben próbál velem barátkozni, de annyira bomlasztja a társaságot, h nem vagyok rá vevő.
Ugyan még középiskolás vagyok, de úgy gondoltam inkább ide írom ki a kérdést, mert nem vagyok kíváncsi a 14 évesek véleményére.
Egyszerően a pasiknak nem guvad ki a szemük ha a csaj, aki még az elöbb még a legjobb haverjuk ölében ült, odajön enyelegni?
Valószínű egy szép lány, ezért teheti meg, és tetszik neki, ha több fiú legyeskedik körülötte.
"Szegény szerencsétlen kicsit magányos köztünk.
Ez így volt 3 éven keresztül"
Akkor lehet, volt rá oka, hogy így viselkedik a barátnőid kárára, ha ti sem foglalkoztatok vele.
Kérdésedből annyira sugárzik a gyűlölet a lány felé, hogy borzalmas, ezért megkérdőjelezem, hogy valóban avval a lánnyal van-e a probléma...?
Tehát, ha jól értelek van egy lány, akit a többi lány kitaszít, kiközösít. Majd ezen nőszemély nincsen tekintettel az egyik kínzója érzelmeire, ami nálad kiveri a biztosítékot!
Mellesleg az írásodból süt a féltékenység, igaz egy részét jól hárítod a barátnődre (aki valószínűleg te magad vagy). Miért kell ezt csinálnod?
Magad is leírtad 3 évig le sem szartátok, majd ráfogod, hogy ezen viselkedése miatt, amit most kezdett. Te a jövőbe látsz?
Miért nem teszel érte, hogy bejöjj a kiszemeltednek? Egyenjogúság van, mert felvállalni magadat és az érzéseidet, ne áskálódj inkább magadba nézzél!
Előző vagyok:
5 osztályos gimibe jártam, mivel kicsit lassabban fejlődtem (4 éven keresztül folyamatosan vertek a fiú osztálytársak, a lányok megaláztak semmibe vettek). A negyedik év utáni nyáron ugrásszerű növekedésen mentem át +25cm +40kg, korábban a napi 4óra edzéssel semmit sem értem el, az 5ödiket viszont megújult külsővel kezdtem.
Nem ismertek meg, mindenki barátságos volt, a csajok körbeugráltak (6ból 5 meglett), korábbi élnyomóim rettegtek a megtorlástól.
Akár ők is kiírhatták volna ezt a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!