Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavarnak nagyon az ilyen ribik?
Szerintem mindenkinek aki valaha is járt gimnáziumba ismerős az a lány (vagy lányok társasága), akik mindig ott vannak a középpontban, mindent meg akarnak szervezni és körülöttük forog az összes fiú. Nem vagyok féltékeny rájuk, több ilyen természetű barátnőm is van. De van egy csaj akitől egyenesen a falra mászok. Szeptemberben indul a végzős évem, már negyedik éve fogok ugyanazokkal az emberekkel egy osztályba járni. Az osztályon belül a fiúk-lányok aránya kb. 3:1. 7en vagyunk lányok. Minden osztálytársam teljesen normális, ami nem csoda mivel bio-kémia tagozatosok vagyunk. Ide nem szoktak bulimániás hülyék menni. Viszont van egy lány aki marhára nem illik ide. Pontosan az a tipus akit már leírtam. Normál esetben ő lenne a közáppontban, de a mi osztályunkban senki sem vevő rá. Szegény szerencsétlen kicsit magányos köztünk.
Ez így volt 3 éven keresztül, de a legutóbbi osztálykiránduláson 5 srácra mászott rá egyszerre, és a fiúkat hirtelen elkezdte érdekelni. A legjobb barátnőm már 5 éve bele van zúgva az egyik srcba, aki mellesleg túl hülye ahhoz hogy ezt észrevegye, a csaj meg képes fél méterre a barátnőmtől rámászni a srácra és a csaj tudott erről. Közben nem lrti h az ilyen jelenetek miatt mért nézi ki mindenki. Egy másik csaj majdnem kiugrott az ablakon ugyanettől a jelenettől. És a csaj közben próbál velem barátkozni, de annyira bomlasztja a társaságot, h nem vagyok rá vevő.
Ugyan még középiskolás vagyok, de úgy gondoltam inkább ide írom ki a kérdést, mert nem vagyok kíváncsi a 14 évesek véleményére.
Egyszerően a pasiknak nem guvad ki a szemük ha a csaj, aki még az elöbb még a legjobb haverjuk ölében ült, odajön enyelegni?
A fiúknál érthető a viselkedés. 18 évesek, kamaszok, jelenleg a gatyájukban hordják az eszüket, szemüket ha egy jócsaj ellibeg előttük. Ezért őket kár elővenni, ők csak éltek a helyzettel, pont.
Ebben a történetben szerintem te és a barátnőid vagytok a "rosszak, gonoszak". Kiközösítettek egy lányt és csodálkoztok, hogy utána szarik az érzéseitekre? A helyében lehet én is ezt csináltam volna. Érettségi után úgyse találkozom veletek, akkor legalább revansot veszek, kicsit legyezgetem a női hiúságom, hogy ennyi srácnak tetszem ( a rámászás nem egyenlő a szexszel azért) és egyetemen tiszta lappal indulok. Az ilyen pörgős csajok, mint akiket írtál általában lány barátokat gyűjtenek, mert a fiúkkal barátkozás szintjén nem jönnek ki, és mivel nálatok alig van lány, ezért a ti hibátok a viselkedése. Én pont azért kedveltem az ilyen lányokat, mert ha valami téma mentén összebarátkoztunk, akkor bekerültem a fiúk körébe, akikkel viszont ténylegesen tudtam barátkozni, mert a lányokkal egyszerűen nem ment, untam a lányos témákat. Bőven elegendő volt 1-2 ilyen pörgős lány barátsága ahhoz, hogy ne fiúsodjak el illetve ne is legyek totál kitaszított.
Szóval szálljatok inkább magatokba és gondoljatok bele neki mit kellett az elmúlt 3 évben "túlélnie" miattatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!