Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közvélemény kutatás! Hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közvélemény kutatás! Hány ismerősötök van, és ebből hány olyan ismerősötök van, akik "páwák", ribik vagy ezekhez hasonlóan viselkednek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Közeli nem sok, talán egyse

Ha a facet nézzük ott nem számolom...

2014. nov. 5. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány ismerösöm van, és nem tudom hány ilyen van közte. Életem folyamán megismertem már jó pár embert, voltak közte hülyék is.
2014. nov. 5. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:

0 (nulla)

nem foglalkozom ilyen emberekkel, szóval nem férnek bele az "ismeretségi körömbe"

2014. nov. 5. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát egy olyan 50 ember van akivel szoktam dumcsizni, ebből 4 csaj ribi, kB 20 csaj swag, és egy 10 fiú páwa. A maradék 15 emberke normális:)
2014. nov. 5. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem tartom számon őket, de vannak egy páran.
2014. nov. 5. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
nem válaszolok baromságokra
2014. nov. 5. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Az életbe egy se, nem foglalkozom ilyen emberekkel.

Facebook-on talán egy, nem tudom nagyon alacsony lehet a szám, mivel 1-2 kivétellel személyes ismerősök vannak csak ott.

2014. nov. 5. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Mivel már idősebb vagyok, nem ismerek egy páwát sem. Ribit viszont annál inkább. A lány ismerőseim durván 90%-a csalta meg már a barátját és létesített legalább egyszer szexuális kapcsolatot olyannal, akivel aznap este találkozott egy buliban.
2014. nov. 5. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
5 ribi
2014. nov. 19. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!