Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés
A párom betegesen féltékeny..előző kapcsolata is ez miatt ment tönkre.nálunk az is pluszba hozzá jön,hogy van egy fiam mástòl ès a gyerek apjára is féltèkeny.Nem bìzik bennem .Korlátozni akarja a làthatást mert szerinte sok időt kap az apa.egyre jobban unom a sok vitát.Mihez kezdjek?
2016. jún. 15. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mégis mire is vársz?
2016. jún. 15. 13:22
 12/16 A kérdező kommentje:

Anyám szerint kéne ütni nem a párom szerint. Anyám meg megfenyegetett burkoltan,hogy ha kibékülök exemmel rámhìvja a gyámügyiseket..erről ennyit milyenek a szüleim..

Vártam a változást hittem,hogy jò lehet majd..elfogadja ezt az egèszet..nehéz beismerni,hogy nem ìgy van.Igen baromi nehéz egyedül,igen fèlek attòl,hogyan oldom meg egyedül de ettől független a fiam érdekeit kell néznem nem az èn boldogságom(ami jelenleg semennyi)

2016. jún. 15. 13:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha egészséges lelkű gyereket szeretnél, ill. a későbbiekben boldogságot, akkor anyádat is és a párod is szépen távolítsd el az életedből.

Nem értem, minek állsz egyáltalán szóba vele.. Attól még, hogy kitolt magából, egy ilyen minden, csak nem anya. Nem kötelező tartanod vele a kapcsolatot.

2016. jún. 15. 13:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem az egyik ismerősöm (férfi) elvált és van most neki egy 4 éves kislánya. Az exfelesége egyik napról a másikra elment a picivel, aki 4 hónapos volt akkor, majd elváltak, később kiderült, h összeszűrte a nő egy hapsival a levet és összeköltöztek a gyerekkel együtt. A kislány nem tudom, h ott miket élt át, de teljesen látni rajta a lelki meggyötörtség. Nem 1x 4 évesen még éjjel bepisilt az ágyba, nehezen nyit az emberek felé, számára idegen emberek felé nehezen nyit, kevés az önbizalma! Na most ebből azt akarok kihozni, h ez mind arra vezethető vissza, h valami trauma történt vele, amiért ilyen lett. Mosolygós, jókedvű de látni rajta, h mindentől fél!

Te is ezt akarod a gyerekednek? H "megzavarodjon" és féljen az emberektől?

2016. jún. 15. 18:35
 15/16 A kérdező kommentje:
A fiam is álmában egyre többet beszél de nem értem mit mond.(nem beszél még rendesen.)éjjel mondogatja apa jössz..vagy csak sìr ès alig lehet megnyugtatni.
2016. jún. 16. 10:12
 16/16 anonim ***** válasza:
csere.
2016. jún. 16. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!