Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ezzel?
Anyám szerint kéne ütni nem a párom szerint. Anyám meg megfenyegetett burkoltan,hogy ha kibékülök exemmel rámhìvja a gyámügyiseket..erről ennyit milyenek a szüleim..
Vártam a változást hittem,hogy jò lehet majd..elfogadja ezt az egèszet..nehéz beismerni,hogy nem ìgy van.Igen baromi nehéz egyedül,igen fèlek attòl,hogyan oldom meg egyedül de ettől független a fiam érdekeit kell néznem nem az èn boldogságom(ami jelenleg semennyi)
Ha egészséges lelkű gyereket szeretnél, ill. a későbbiekben boldogságot, akkor anyádat is és a párod is szépen távolítsd el az életedből.
Nem értem, minek állsz egyáltalán szóba vele.. Attól még, hogy kitolt magából, egy ilyen minden, csak nem anya. Nem kötelező tartanod vele a kapcsolatot.
Kedves kérdező!
Nekem az egyik ismerősöm (férfi) elvált és van most neki egy 4 éves kislánya. Az exfelesége egyik napról a másikra elment a picivel, aki 4 hónapos volt akkor, majd elváltak, később kiderült, h összeszűrte a nő egy hapsival a levet és összeköltöztek a gyerekkel együtt. A kislány nem tudom, h ott miket élt át, de teljesen látni rajta a lelki meggyötörtség. Nem 1x 4 évesen még éjjel bepisilt az ágyba, nehezen nyit az emberek felé, számára idegen emberek felé nehezen nyit, kevés az önbizalma! Na most ebből azt akarok kihozni, h ez mind arra vezethető vissza, h valami trauma történt vele, amiért ilyen lett. Mosolygós, jókedvű de látni rajta, h mindentől fél!
Te is ezt akarod a gyerekednek? H "megzavarodjon" és féljen az emberektől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!