Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés
A párom betegesen féltékeny..előző kapcsolata is ez miatt ment tönkre.nálunk az is pluszba hozzá jön,hogy van egy fiam mástòl ès a gyerek apjára is féltèkeny.Nem bìzik bennem .Korlátozni akarja a làthatást mert szerinte sok időt kap az apa.egyre jobban unom a sok vitát.Mihez kezdjek?
2016. jún. 15. 12:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia , ha szereted őt akkor ezzel kell èlned , sok olyan nőt ismerek akit vert a ferj mègis vele maradt mert szerette.

Persze lehetsz okosabb es talalhatsz 1 normalis masik pasit. Erre a kerdesre csak te tudhatod a valaszt h mit akarsz igazàn. Nemutolsòsorban nèzd azt h a gyerekednek mi lenne a legjobb !!!

2016. jún. 15. 12:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

És akkor néha az emberek rácsodálkoznak, hogy nálam szóba se jöhetne féltékeny ember..

Mondd, miért is vagy egy ilyen emberrel? Miért is jó ez neked? Ő ilyen lesz, ilyen is marad, láthatóan a múltbéli hibáiból képtelen volt tanulni.. Talán azt gondolod, nálad más lesz a forgatókönyv, mint másoknál hasonló ember mellett? Miért gondolod, hogy ez idővel nem lesz egyre rosszabb..

Korlátozni a láthatást, hogyne.. toljon ki szegény gyerekkel, csak mert nem tud uralkodni az elmebeteg képzelgésein.. Nehogy hagyd neki, a gyerek érdeke legyen az első!

Ha van benned minimális tartás és függetlenség, nem fog ez happy enddel végződni, szerintem csak az időd pazarlod egy ilyen alakra.

2016. jún. 15. 12:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyen emberrel, aki nem csakhogy féltékeny, de a múltadat sem képes elfogadni, amivel számolnia kellett volna mielőtt összejöttetek mint pozitív mint negatív oldalakkal, nincs mit keresned mellette! Már a gyereket is elakarja szakítani az apjától? MILYEN JOGON? Az apának is ugyanúgy van joga látni a SAJÁT gyerekét! Gondold meg, vagy előbb-utóbb a gyerek issza meg a levét, ha ráadásul az apjához nagyon ragaszkodik!
2016. jún. 15. 12:34
 4/16 A kérdező kommentje:
A láthatással az a baja,hogy idejön az apja a házba is bejön(ès örüljek,hogy megengedi,hogy betegye a lábát).a gyerekünk 2éves.A párom nem számolt ezekkel a dolgokkal..azt mondja megpròbálja elfogadni a dolgokat de mindennel elszámoltat.
2016. jún. 15. 12:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mit mond, egy dolog.. Pofázni mindenki tud. Az a lényeg, hogy mit tesz, különben csak üres duma az egész.

Az ő háza egyébként, hogy ennyire úgy érzi, joga van ebbe belepofátlankodni?

Menekülj ettől a pasastól, komolyan.. Ha magad miatt nem is, legalább a gyerek miatt, ne ilyen undorító alak mellett kelljen szerencsétlennek felnőnie.. Ha ezt fogja hallgatni, tapasztalni, érezni miközben felnő (mert egész életében az apja ellen fog pusmogni a kedves párod, erre mérget vehetsz), lefogadom, hogy maradandó lelki sérüléseket fog szerezni. Megér ennyit az, hogy egy ideig ne legyél egyedül? Tényleg ezt akarod magatoknak?

2016. jún. 15. 12:57
 6/16 anonim ***** válasza:

Neked ennyire fontos, h legyen melletted valaki vagy simán nincs hová menned, h ragaszkodsz hozzá? Hidd el, a gyerek fog pórul járni! Még kicsi igen, de 1-2 év múlva már az agyacskája olyan lesz mint a szivacs és minden egyes traumát meg fog jegyezni! Azt is ahogy a MOSTOHÁJA (mert ilyet ,aki az apjától elakarja szakítani, nem tudom nevelőapának nevezni), elakarja tiltani az apukájától. Továbbá: Ha netán lesz egy közös gyereketek? Akkor a most 2 éves csöppségedbe bele is rúg, mert ő nem az övé? Sajnos az ilyen emberek sosem fgoják elfogadni, h van egy olyan gyerek a házban és a kapcsolatban aki nem az övé és előbb-utóbb éreztetni is fogja. Ez már kezdődik is: Nem engedi be a házba az apját mert az az övé?! Anya létedre válogasd meg h minek teszed ki a gyereket, mert itt már nem csak te vagy a fontos és nem feltétlenül a te boldogságodnak kell lennie az elsőnek! Bár itt milyen boldogság van? 0!!!

A lehető leggyorsabban lépj le! Esetleg ha jóban vagytok az exeddel, akkor kérj tőle is tanácsot!

Hidd el, jobb ha menekülsz mert én a leírtak alapján én egy agresszív embert is kivettem a sztoriból, aki képes a tettekig elmenni...

2016. jún. 15. 13:04
 7/16 A kérdező kommentje:
Albérlet amit ketten fizetünk..a gyerek imádja az apját.a gyereket nézem,hogy minél többet legyenek együtt.tegnap apja 1òrát itt volt párom dolgozott ès azèrt vitázott velem mert nem szòltam neki,hogy elment az apja a gyereknek..persze,hogy a legjobbat akarom a gyerekemnek!
2016. jún. 15. 13:06
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha tényleg a legjobbat akarod a gyerekednek, akkor otthagyod ezt az embert, azonnal, apelláta nélkül.

Ha ezt nem teszed meg, akkor ugyanúgy csak szövegelsz valós tartalom nélkül, mint a drága embered.

2016. jún. 15. 13:09
 9/16 A kérdező kommentje:
Jòba vagyok az exemmel ami ismét nem tetszik neki.van hova mennem a gyerekkel csak oda nem megyek.Anyàméknél nem bìrok élni mert folyamatosan beleszòl mindenbe.szar anya vagyok,hogy nem szobatiszta a fiam,hogy nem nevelem jòl(szerinte ütni kéne nem értelmesen elmagyarázni a dolgokat..)exemhez is mehetnènk mert szìvesen segìtene.
2016. jún. 15. 13:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Tessék... ütni kéne... Bravó! Ilyen megjegyzés után a gyerekemet már nem is merném ilyen emberrel kettesben hagyni!

Nem tudom kedves kérdező, de nekem úgy tűnik, h magyarázatokat keresel, h miért nem! Anyudék beleszólnak az életedben! Hahó!!!! A jelenlegi párod is ezt teszi! Ők legalább a szüleid, akik sosem bántanának sem téged, sem a gyereket!

Hidd el, minél inkább halogatod, annál rosszabb lesz! Nem vagy rossz anya,csak félsz h h fogod felnevelni a fiadat egyedül. Nem a jelenlegi párod az egyetlen férfi! Millió olyan van, aki a gyerekedet úgy nevelné mintha a sajátja lenne! Az exed is segítene ezek szerint! Ő is gondolom azt tanácsolta, h hagyd el!

2016. jún. 15. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!