Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a lánnyal?
Pár hónapja ismerkedek egy lánnyal. az esettek többségében én hívtam el találkozóra, és én írtam neki.3-4. randin vettem a bátorságot és megcsókoltam, azonban az ezt követő találkozón nem csókoltam meg, vártam, hátha közeledik. se ezen a találkán, sem pedig az előzőkön-következőkön nem közeledett, nem érintett meg beszéd közben, csók jelét meg még nem is láttam. egyik alkalommal -mikor szintén én közeledtem- több is volt csóknál, de utána sem írt, nem közeledett a találkozón, szóval úgy érzem, hogy ő inkább barát zónában tartana.
Szerintetek akar kapcsolatot? nekem eléggé bejön, de fölöslegesen nem akarok pofára esni....nem tudom, hogy deríthetném ki, mi van
23F
Meg tudtad csókolni,ergo van szád.
Szóval akkor mi akadályoz abban,higy megkérdezd tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!