Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő vagyok, azt mondják. Ezzel mit kezdjek?
Mivel nem ismerlek így nem tudok, csak általános tanácsot adni. általában azok az emberek idegesítőek akik:
- okoskodnak
- feszülnek minden apróságra
- mindig viccesek akarnak lenni, görcsösen poénkodnak örökké
- infantilisok
Ha valamelyik illik rád akk dobjad a tulajdonságot sürgősen.
F/25
Tipikusan csajok azt tartják idegesítőnek, ha egy általuk lúzer osztályba sorolt srác sündörög körülöttük, mert veszik, hogy közeledni próbál hozzájuk.
Menő fazonok viszont majdnem mindent megengedhetnek maguknak. Pl. Jude Law (bár szerintem nem jóképű, de mindenképpen kőgazdag) szinész pl. csont bepiálva, ehhez társult állatias viselkedéssel is imponált Zimány Lindának. https://www.youtube.com/watch?v=-Y1ze4U5ndg
# 1 egy kimaradt :D
folyamatosan kérdezgetnek.
1.
-Okoskodás: Előfordul, de magamtól nem kezdek rá, csak ha valamit nem értenek, vagy nem tudnak megmagyarázni, kitalálni, megfejteni.
-Nem, nem jellemző
-Megesik, de általában jól sülnek el
-Nagyritkán előfordul.
2.
Én? Soha!
3.
Igen, elég sokat, van, amikor nagyon sokat, sőt, túl sokat. Panaszkodás? Sosem. Vagyis majdnem sosem.
4.
Ha konkrétan arcomba mondták volna, valaha, hogy miért vagyok idegesítő, vagy szimplán utaltak volna rá, ők, maguk, nem próbálnék utánajárni a dolognak.
5.
Bizonyára előfordul ilyen eset is, viszont volt már barátnőm (tény:nem sok), mindegyiktől megkaptam az idegesítő titulust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!