Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem idegesítő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem idegesítő hogyha valakinek azt mondják, hogy túl jó hozzád ez a nő vagy férfi?

Figyelt kérdés
Nem is értem, hogy egyes embereket miért kell ilyenekkel eltántorítani, mikor azzal jönnek, hogy először kezdjem kisebb kaliberrel aztán hajtsak a nagyobbra. Nem autót vásárlok. Mi mind húsvér lények vagyunk. Meg nem is értem minek kéne egy olyannal együtt lennem először, aki engem nem vonz, csak azért hogy magamra húzzam a tapasztalt jelzőt és már lehet jobb párom? Komolyan ennyire fertőzött ez a társadalom? Mert ezt az agymenést nagyon sokszor hallom mindenütt.
2014. ápr. 22. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
De idegesítő, mégis volt 10/10-es lány mellettem :) akármilyen ronda is vagyok:D
2014. ápr. 22. 23:28
 2/10 anonim ***** válasza:
semennyire! tudom, hogy a saját kategóriámban kell keresnem...
2014. ápr. 22. 23:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez a "polite" valtozata annak hogy ronda vagy :)
 4/10 WheneverYouWant ***** válasza:
Nem hallottam még ezt... lehet benne valami. Gondoljuk végig. Talán nem azt próbálják neked mondani hogy egy olyannal gyere össze először aki nem vonz.. Arra tudok csak gondolni hogy ne egyből a legjobbat, ne az igazit keresd és azért harcolj. Lehet hogy a tapasztalatlanságod miatt veszítesz el egy olyan személyt akivel egyébként teljesen összeilletek/szép életetek lehetne.
 5/10 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem is eléggé képmutató dolog erre hivatkozni.

Viszont azért valamennyi alapja van, létezik olyan hogy 2 ember nem illik össze mert az egyikük bizonyos dolgokban sokkal jobb, mint a másik, és ezeket a dolgokat nem tudják összeegyeztetni, egymás igényeit nem tudják kielégíteni (érzelmileg és intellektuálisan főleg, de akár szexuálisan is).

Viszont amire szerintem te gondolsz, az a szánalmas, külsőségeket előtérbe helyező, trendeket istenítő szemlélet, ami valóban szánalmas és sajnos a társadalomban nagyon is elterjedt, viszont nem kell azt hinni, hogy mindenki ilyen, csak látni kell és jó helyen keresgélni :)

24F

2014. ápr. 22. 23:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem az igazit keresem, mert lehet hogy először nem olyannak hoz össze a sors. De szerintem a tapasztalansággal nincs gond, nem kell egyből megtudnia.
2014. ápr. 22. 23:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Én leginkább arra gondolok, hogy nem tudom hogy miért olyan nagy baj, ha az egyik fél tapasztaltabb mikor k..va gyorsan belehet hozni az elmaradásokat, ezt felejtik el sokan. Külsőre hivatkozva tényleg szemétség, de nekem nincs gondom a külsőmmel. Van igényem, arra is hogy szép legyen a barátnőm, de egyszerűen tényleg a társadalom ilyen szempontokból velejéig romlott ezek miatt a gondolkodásuk miatt, de én is egy hülye vagyok, hogy nem szarom le őket és nem küldöm el őket a pi....ba. :D
2014. ápr. 22. 23:43
 8/10 PearlDiver ***** válasza:
Tényleg ne általánosíts, higgy az emberekben és ne társadalom szinten gondolkozz mindig :)
2014. ápr. 22. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:

De, borzasztó idegesítő. A legrosszabb, amikor már te magad beszéled be magadnak. És tökéletesen értelmetlen hozzáállás. Olyannal, akit nem akarsz igazán, sosem leszel valóban boldog, és őt sem fogod azzá tenni.

Inkább maradjon az ember egyedül addig, amíg nem találja meg, akit keresett. Mit számít, hogy mások közben végigmennek 200 kis kalandon.. Az az Egy számít, akiért te viszont 100%-on fogsz égni.

2014. ápr. 23. 09:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz?
2014. ápr. 23. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!