Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom beteg, de csak sajnáltatja magát, mit kezdjek ezzel?
Megfázott vagy nem tudom, egyszer azt mondja hogy köhög, vettem neki gyógyszert, de úgy szedi mintha cukor lenne, aztán panaszkodik hogy második nap még mindig beteg meg most már nem köhög, de folyik az orra.
Elment dolgozni is, telefonon beszéltünk és azt mondta hogy nagyon rosszul van, mire én mondtam neki, hogy menjen el az üzemorvoshoz aki ott van a munkahelyén. Ő meg elkezd vitatkozni velem, hogy de nem megy el az üzemorvoshoz mert minek, meg úgyis azt mondják hogy menjen el a háziorvosához, aki amúgy másik városban van és macerás oda eljutni. Ezt is mondtam neki, hogy intézze el hogy itt is el tudjon menni orvoshoz, mert tudtommal meg lehet választani évente egyszer, de utána se néz, meg se kérdezi, csak letudja annyival hogy "úgysem lehet" és ennyi...
Mit csináljak? Fogjam a kezét mint egy 5 évesnek és rugdossam el az orvoshoz, hogy ugyan intézze már el? Vagy hagyjam rá, hadd szenvedjen a saját mulyasága miatt?
Jarvany van semmi kulonos el fog magatil mulni nem kell draga gyogyszer stb semmit nem segit
Virusos betegseg 10 NAP meggyogyul
Figyelemre vágyik.
Sok pasi van így vele, minden náthába bele akarnak halni, és szinte kikövetelik, hogy babusgasd őket.
Pár éve ilyenkor anyuci cirógatta a buksiját, hogy jajjpicibetegbogaram, vitte az ágyba a kakaót, levágta a kenyér héját. Megszokta, hogy ha beteg, akkor kiemelt bánásmódban van része, és most ezt szeretné tőled is.
Eldöntheted, hogy gondos anyukaként főzöl neki meleg teát, és betakargatod, amíg tévét néz, vagy rácsapsz az asztalra, hogy vagy oldja meg, vagy szenvedjen csendben, mert téged nem érdekel.
De ehhez a viselkedéshez is kell tartani magad, következetesen, mint a kisgyerekeknél.
Nekem az előbbi megoldás volt kevésbé macerás, inkább kicsit kényeztetem, csinálok neki teát, forró fürdőt, és akkor két nap alatt meggyógyul, és ku.ss van. :D
Nem szeretek feleslegesen csatározni.
ha nem javasolsz, nem lesz mit visszautasítani.
inkább olyan javaslatokkal gyere elő, amik számodra is fontosak:)
ne gondold, hogy "szegénynek nem megy egyedül." mindenki megtanul magáról gondoskodni, ha muszáj. ez egy csapda.
nem azt tanácsolom, hogy szarj a fejére, csak ne hagyd magad használni. ahogy látod, nincs benne köszönet, de van csalódási lehetőség és képzavar.
Be kell menni a helyi háziorvoshoz, és kérni, hogy vegye át.
Ennyi.
Aki ennyire nem hajlandó, akkor "szenvedjen".
Jajj életem a férfiak szét szenvedik az agyukat ha betegek, kis nátha, és már végrendeletet írnak...
Nem kell foglalkozni vele, majd meggyógyul és abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!