Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom beteg, de csak sajnáltatja magát, mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

Megfázott vagy nem tudom, egyszer azt mondja hogy köhög, vettem neki gyógyszert, de úgy szedi mintha cukor lenne, aztán panaszkodik hogy második nap még mindig beteg meg most már nem köhög, de folyik az orra.

Elment dolgozni is, telefonon beszéltünk és azt mondta hogy nagyon rosszul van, mire én mondtam neki, hogy menjen el az üzemorvoshoz aki ott van a munkahelyén. Ő meg elkezd vitatkozni velem, hogy de nem megy el az üzemorvoshoz mert minek, meg úgyis azt mondják hogy menjen el a háziorvosához, aki amúgy másik városban van és macerás oda eljutni. Ezt is mondtam neki, hogy intézze el hogy itt is el tudjon menni orvoshoz, mert tudtommal meg lehet választani évente egyszer, de utána se néz, meg se kérdezi, csak letudja annyival hogy "úgysem lehet" és ennyi...

Mit csináljak? Fogjam a kezét mint egy 5 évesnek és rugdossam el az orvoshoz, hogy ugyan intézze már el? Vagy hagyjam rá, hadd szenvedjen a saját mulyasága miatt?

2016. febr. 3. 08:51
1 2
 11/13 aperitif ***** válasza:

Ismerős helyzet. Megvan az a tévé reklám, amikor a pasi csak nyöszörög, és a felesége adja a kezébe a távirányítót, meg fújja a teáját? Hát azt nem véletlenül csinálták :)

Sok férfi egy náthától halni akar, de ilyenkor igazából csak egy kis csucsujgatásra vágynak. Ahogy az egyik válaszoló írta, eldöntheted, hogy hogyan állsz hozzá. Babusgatod, teát főzöl, megfújva adod a kezébe, vagy szembesíted vele, hogy ő egy felnőtt férfi, és meg kell tudnia oldani ezt a problémát, illetve a kettőnek valami egészséges kombinációját.

Amúgy meg igazad van, első nekifutásra tényleg érdemes lenne átslattyognia az üzemorvoshoz, aki vagy elküldi a háziorvoshoz, vagy nem, de esélyes, hogy elsődlegesen ellátja a megfelelő gyógyszerekkel, de mindenképp többet tud rajta segíteni, mint te, telefonon keresztül.

2016. febr. 3. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:

A férfiak minden betegségbe bele akarnak halni, szokd meg. :D

Tapasztalatom szerint orvoshoz se mennek, ez is tipikus. :D

Én keverni szoktam, kicsit babusgatom (lássuk be, azért ez jólesik az embernek, akkor is, ha nem sír, hogy jajjmeghalok), mikor meg sokadjára adja elő, hogy de mennyire beteg, akkor meg igazából meg sem hallom. Néha az orra alá dörgölöm, hogy bezzeg ha orvoshoz menne, de azt meg nem hajlandó, szóval innentől kezdve le van zárva a téma. :)

2016. febr. 3. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Kívánj jobbulást és tedd le a telefont!Neked is van életed,van jobb dolgod is,mint,hogy ilyen apróságon aggódj.
2016. febr. 3. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!