Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell néhány férfinak annyit játszania a számítógépen?
"esténként akár két órát is"
nem vagyok rá büszke, de én akár egy este 6-8 órát is tudok játszani (18-02 óra között), szóval még jó ez a 2 óra :)
mondjuk én programozó vagyok és játékfejlesztéssel is foglalkozok, szóval nálam ez félig meddig munka is, de van amikor csak a tényleges munkát szakítom meg egy kis kikapcsolódással...
mit szokott játszani?
am kikapcsolódás szinten miért ne játszhatna? beszél veled és utána megy játszani, nem elhanyagol a játék miatt...meg ha igazából nincs mit veled beszélnie, nem pörög a beszélgetés akkor miért zavar?
22F
Nekem nincs barátnőm, speciel ezzel tudom helyettesíteni, én ezért játszom "annyit"
2 óra az gyíkfing. 6-8 óra minimum, különösen a királyos játékoknál, pl. Tyrian
Napi két óra még elmegy, ha le is tud róla mondani azért arról a két óráról.
Itt azért baj ugye az a 2 óra játék, mert a kapcsolatot ő háttérbe szorítja.
Egyet tehetsz szerintem ez esetben, mondd meg neki foglalkozzon veled, majd játszik utána! Vagy előtte, de ha ti X időpontban tudtok csak amikor játszhatna is, téged válasszon ne azt a szart. Ha nem változtat, akkor ne is keresd őt. Te se érj rá.
Velem is ezt csinálta az ex pasi. Azért játszott annyit, mert ott lehetett valaki, mert a való életben jelentéktelennek érezte magát, állandóan passzív volt, de ott mikor játszott, eljátszotta a vezért, a nagy embert... Jaj... Kiakasztott. S sokszor volt, hogy amikor "beszéltünk" egy keveset, mondta ő megy játszani. Volt, hogy már nem is érdekelt, hogy elment játszani. Én is tettem a fejére, idő kellett neki, hogy feltűnjön de egyszer csak észre vette.
Gondlom nem kiváncsi a csacsogásodra.
Ad2, találkoztok, ott megbeszéltek minden. Ezek után minek csetelni/telefonálni órákat?
Az én párom 33 éves. Férj és apuka. Mindig is játszott.
Anno kötöttünk egy egyezséget, hogy a játék csak a kifejezetten extra "szabadidőkre" korlátozódik. Nem megy a háztartás, a párkapcsolat, a gyereknevelés, a szex stb. rovására. Ő az alvásidejét lopja meg időnként, emiatt másnap álmosan pislog a munkahelyén. Na, ez az ő baja.
Nem fog leszokni, az én párom sem fog. Ő meg akkor néz hülyén, amikor nyálas filmeket nézek, szerinte az az, ami nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!