Bármilyen oldalt nyitok meg a számítógépen, néhány pillanat múlva a uk. Search. Yahoo.com-on találom magam. Soha nem használtam és nem is láttam még ezt a keresőt. Mi ez, mit csináljak?
Ez azért van mert letöltöttél korábban valamilyen alkalmazást vagy programot a számítógépedre, és a telepítés menete közben automatikusan az Ok és a Next gombokra kattintottál anélkül, hogy elolvastad volna mit OK-ézol le és mire kattintasz.
Nagyon rafináltak ezek a telepítők.
Elindítod a telepítést jóhiszeműen, hogy csak egy programot akarsz feltelepíteni, nyomsz vagy három Next-et meg 2 OK-ét (el nem olvasva, hogy mit is OK-ézol le) és ők ezen gombnyomogatások alatt feltelepítenek neked kamu vírusirtót, új böngésző kezdőlapot, driver keresőt stb...stb...stb...
Szóval amikor telepítesz egy programot, ne automatikusan nyomkodd a felbukkanó gombokat, olvasd is el mire adod az engedélyt, mit OK-ézol le.
Nem nyert, semmit sem telepitettem már jó ideje, és el szoktam olvasni, hogy mit Next-elek és okezok le.
Ez az állapot kb fél órája áll fent. Eddig minden rendesen működött.
S különben az agresszív toolbarok ellen van egy védő programom, ami nem enged semmi ilyet települni. Régebben sokat szívtam ezekkel.
Spybot, Malwarebytes.
Egyébként megnézted és nincs, vagy csak nincs és nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!