Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek a szerelmi haromszogrol? 18/l
Ez butaság, ha ennyire ragazskodik hozzá akkor még ő kell neki.2 év az nem sok. Hány párkapcoslat végeszakad évek, évtizedek után mert rájönnek, hogy mást szeretnek. Persze kötődnek még egymáshoz de ha valóban te kellesz neki, akkor otthagyja, ha nem akkor lépj tovább szerintem. Mert ne tartson 2 barátnőt egyszerre, döntenie kell.
2010. júl. 6. 16:52
én is voltam hasonló helyzetbe...beleszerettem a srácba,de neki mindig más barátnője volt...én csak 2.voltam...rossz volt,de örültem neki hogy még igy is velem volt...sztem is választás elé kell állítanod,mert nem fog működni és képzeld magad a csaj helyébe,ha kiderülne mit éreznél..:S
2010. júl. 6. 16:55
lécelj le! nem szép dolog szerető szerepet játszani!
sztem meg igenis szereti a bnőjét, mert különben már ott hagyta volna! lehet, h azért kavargat veled, mer nem kap meg valamit az ágyban, vagy csak ilyen fajta, h tart a nője mellett vkit szórakoztatás céljából. ő is egy gané!
2010. júl. 6. 17:01
Sajnos ugyan ebben a szituban vagyok, mint Te. 3.vagyok, szeretem a fickot de ezt mar nem birom.
Legkozelebbi talalkozasunkkor fogom megmondani neki, hogy nem vagyok hajlando ezt jatszani.
Szerintem Te is tedd ezt, mielott jobban megsebzed sajat magad. Ha szeretnenek minket, akkor mar szakitottak volna. :( szoval csak jatszanak es kihasznalnak. En tobbre tartom magam annal, hogy valakinek a szexualis jatekszere legyek, meg unalomuzo, amivel lekoti magat. es szerintem Te is.
2010. júl. 6. 17:07
A ma 16:55-nek is! Van nektek GUSZTUSOTOK? Kiveszi az egyikből a farkát, egy óramulva Ti cumizzátok le?
2010. júl. 6. 17:49
16:55vagyok....különbség nálunk az volt hogy nem volt sex...és ha vkit szeretünk érte bármire képesek vagyunk!nem kell hozzá gusztus!szerintem....
2010. júl. 6. 18:12
17.07 vagyok. egyetertek az elottem szoloval. en is nagyon sok mindenre kepes lennek erte mert nagyon szeretem. nalunk sem volt szex meg. en se gondoltam hogy valaha beleesek egy ilyen csapdaba mert ertelmesnek tartom magam es tudom hogy ha en lennek a masik lany helyeben akkor nem lenne valami kellemes erzes.. de szeretem es nem tudok mit csinalni. nem akarok ra gondolni de mindig o jar a fejemben. bocs az offert.
2010. júl. 8. 10:18
Kapcsolódó kérdések: