Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a velemenyetek a szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek a szerelmi haromszogrol? 18/l

Figyelt kérdés
Meddig mukodhet? Es ha nekem mar elegem van belole hogyan mondjam el? En nagyon szeretem a sracot,nyilvanvaloan neki is kellek de megsem szakit a baratnojevel:(
2010. ápr. 12. 17:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd választás elé vagy ő vagy te ha téged választ nyertél de ha nem lépj tovább!
2010. ápr. 12. 17:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szakít a csajjal, akkor mégsem szeret annyira, amennyire mondja. Lehet veled jó a szex, ami a bnőjével nem, viszont a másikat szereti.

Vagy szánalomból van még vele.

2010. ápr. 12. 17:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Lepontozhatsz, de ha Te lennél a barátnő, vajon akkor is ilyen állásponton lennél? Neked jól esne, ha a barátod TÉGED csalna egy másik lánnyal? Nem is értem... 17/L
2010. ápr. 12. 17:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Hat nem esne jol es en nem is akarom bantani a csajt epp azert nem tudom hogy mit tehetnek mert biztos nekem is nagyon rossz lenne az o helyeben,de en szeretem a sracot:S
2010. ápr. 12. 18:02
 5/17 anonim ***** válasza:
17:56-os vagyok. Engem is csalt a barátom, Őt is szerette a másik lány, és valahogy nagyon nem vigasztalt.. De azért segítek. Mit mond, miért nem szakít vele?
2010. ápr. 12. 18:10
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha téged szeretne, már szakított volna. Mondd, hogy akkor találkozzatok újra, amikor már egyedülálló lesz.
2010. ápr. 12. 18:13
 7/17 A kérdező kommentje:
Mert osszekotik az emlekek:(
2010. ápr. 12. 18:14
 8/17 A kérdező kommentje:
mar 2 evenel tobb hogy eggyutt vannak:(
2010. ápr. 12. 18:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Összekötik az emlékek? Ez hülye kifogás. Én szálltam már ki 4 éves kapcsolatból, abba az időbe rengeteg szép emlék belefér, de már nem szerettem és ennyi.

Az emlékekkel nem lehet boldog annak a lánynak az oldalán.

Szerintem nem tud dönteni, vagy biztosan a bizonytalanért elhagyni. Csak nem akar téged megbántani.

2010. ápr. 13. 11:39
 10/17 anonim ***** válasza:
annyira sokoldalu hogy azmár majdnem gömb
2010. júl. 6. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!