Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan férfiról aki a legkisebb konfrontáció, nézeteltérés után ott akar hagyni?
Előfordult rendszeresen,hogy olyan ruhát vett nekem ő és kedves családja ami nem az én stílusom és próbáltam úgy megmondani szépen,hogy ne vegyék sértésnek.Reakció:Rendbe drágám akkor most hazakísérlek és ne erőltessük tovább."
2.példa:Megmondtam neki,hogy nem teszik a parancsolgatása Reakció:Lehet rajta változtatni (utalva közbe a szakításra).
3.példa:Elmentem a családjával nyaralni.Nővére kijelentette,hogy szeretne pizzát sütni.Reakcióm:Süssél
Az akkori párom durván leteremtett,hogy ne terheljem a nővérét pizza sütéssel holott a nővére akart sütni de nem hagyta ,hogy beszéljek vele és tisztázzam a dolgot.
5.Ha elmentem hozzájuk nem sokat törődött velem hanem elvárta,hogy egy folytába segítsek a házimunkába az elejétől kezdve.Ha leültem az asztalhoz a társaságához hamarosan megkérdezte:Nem akarsz segíteni anyunak/nővéremnek.Hoznál ezt azt amazt?
6.Nélkülem jár discóba és ha meg is beszéltük,hogy együtt megyünk közölte indulás előtt nem sokkal mégis nélkülem menne(
'Lehet rajta változtatni (utalva közbe a szakításra).'
Ezt zsarolásnak hívják, lehet őt így nevelték pl, így próbálta a mami magánál tartani, most meg uazt játsza el veled. Én rákérdeznék erre, hogy ez honnan ered...
Am, dobbantanék, elég idióta családnak tűnnek. Nagyon unatkozhatnak, hogy kell a felesleges cirkusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!