Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek lett volna igaza?...

Kinek lett volna igaza? Nézeteltérés a tesóm és köztem

Figyelt kérdés

A szobámban az asztal mögött ültem, és gépeztem, csukott, de nem zárt ajtó mögött. Nyílt az ajtó, húgom betette a macskát, és visszacsukta az ajtót. Kaparó hangra lettem figyelmes, és mire a macskához értem, már ráfosott a padlószőnyegre - nem olyan egyszerű asztal mögül felpattanni.

Persze, szerintem, húgomnak kellene feltakarítani, hiszen ő engedte be. De ő egyre csak azt mondta, én voltam kettesben a macskával, különben is, az én szobám, az én macskám, és ő amúgy is rosszul van, a szagtól. Aztán sok kiabálás után én takarítottam fel, mert tőle aztán ott maradhatna örökké. De nem neki kellett volna?

2011. jún. 12. 10:32
 1/6 anonim válasza:
Ha a te macskád akkor te,ha az ö macskája akkor ö.
2011. jún. 12. 10:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Szövegértés, hahó! Elolvastad, amit írtam? Ő sz*ratta be!
2011. jún. 12. 10:40
 3/6 anonim válasza:
0%
Te vagy az idősebb.. és ha a te macskád te takarítsd fel a húgod honnan tudta volna, hogy befog szarni?
2011. jún. 12. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Neked volt igazad! MOst mármegnyugodtál? :D
2011. jún. 12. 10:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Ugye nem véletlenül volt csukva az ajtó. Előtte meg félpercenként járt be hozzám, hogy nyissuk ki az ajtót, mert szellőztetni kell, aztán, hogy elkérjen valamit, visszahozzon valamit.

Miért, képzeljétek már magatokat a helyembe! Magatokra csukjátok az ajtót, mert nyugodtan szeretnének dolgozgatni, folyton zavarnak, és még a macska is odacsinál.

2011. jún. 12. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Elképzeltem a helyzetet és marha idegesítő, de akkor is a te macskád.
2011. jún. 12. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!