Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elsővel életed végéig?! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsővel életed végéig?! Miért savanyú a szőlő egyeseknek?

Figyelt kérdés

Akiken a fél világ át ment, jár a szája, hogy mennyire nem jó az, ha az Elsővel maradsz életed végig. Én ha elfogadom, hogy másnak volt 6-7 partnere, nem szólom meg, akkor más miért szól be annak akinek egy van és az olyan akivel maradna élete végéig?

Én pl. egy ilyen kapcsolatban vagyok. Az első szerelmem (előtte volt még kapcsolatom, nagyon rövid, de Ő az első akivel lefeküdtem stb). Nagyon boldogok vagyunk, semmi nem hiányzik az életünkből, csak az összeköltözés, ami még várat magára 2 évet, egyetem miatt...

Folyton találkozom beszólogatásokkal, hogy hagyjam ott, mert nem lesz jó vége bla bla...mondja ezt akinek annak idején nem jött össze...bezzeg akiknek össze jött biztatnak, hogy milyen édesek vagyunk remélik örökre együtt leszünk:)

A másik: Kapom a megjegyzéseket, hogy előtte mással is kellett volna lennem, mert nincs viszonyitási alapom...kicsit ellentmondásos, mert a 15-16 éveseknek azt tanácsolják, hogy ne szeretkezzenek (amivel egyet is értek). Aztán szerintem csodálatos dolog a szüzesség elvesztése azzal az emberrel akit férjemül választok, nekem ez sokat jelent...érzelem nélkül nem is menne soha...

Persze rengeteg jó pl. van a családban az ilyen hozzánk hasonló kapcsolatokra, pl. párom szülei, de akiknek ez nem jött be állandóan fikáznak...Mindenkinek a maga élete. Miért kell beszólni, szerintem csak savanyú a szőlő, mert az ilyen kapcsolatokban van VALAMI ami a többiben nincs és nem is lehet soha...

2010. ápr. 11. 18:38
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
nos kedves kérdező. 16 éves korom óta bulizok minden héten. kitűnővel érettségiztem. gimiben végig jó tanuló voltam. most egyetemen vagyok hetente több buli, pia. pénteken hazajövök este buli, szombaton buli. jééé még mindig kitűnő vagyok... az összes vizsgám elsőre sikerül mindig. négyesnél rosszabb jegyem pedig eddig nem volt. ezzel a sok bulival nem büszkélkedni akartam csupán rávilágítani h ha valaki akar valamit akkor azt el is éri. én bulizok rengeteget de mellette tanulok is keményen pedig lehet h a diplomámmal törölhetem a s*ggem... nos kinek mi az élet...
2010. ápr. 11. 19:51
 22/43 anonim ***** válasza:

Mi is lassan 3 éve együtt vagyunk a párommal és el tudom képzelni,sőt kifejezetten szeretném vele leélni az életemet.Úgy érzem mindkettőnk hozzáállása megfelelő,ugyanaz a célunk és jó társai vagyunk egymásnak.Testileg és lelkileg egyaránt.

Amikor az ember maximálisan szeret valakit,akkor elég rossz érzés,ha valaki leszólja a kapcsolatát. Nem mindenki képes rá,nemmindenki igényeli és nem mindenkinek volt lehetősége arra,h egy életre szóló kapcsolatot alakítson ki, de akinek ez a célja,azt ne szóljuk már le,mert sokkal nemesebb cél,mint gyűjteni a trófeákat!

18/L

2010. ápr. 11. 19:54
 23/43 anonim ***** válasza:
19:54 ha ide ír akkor viselje el h vannak olyanok akik ebben nem hisznek.
2010. ápr. 11. 20:01
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdezőnek maximálisan igaza van.

Akinek csak a buliból áll az élet és az hogy hétvégenként szétigya az agyát minden héten más ágyába feküdjön az csak ne szóljon bele más kapcsolatába.

Jobb lenne ha mindenki csak avval foglalkozna hogy vele mi van és nem azokat a boldog párokat piszkálná akik bár az elsővel de maximális bizalommal és szeretettel vannak egymás iránt.

Nem mindenki olyan szerencsés hogy elsőre megtalálja élete szerelmét akivel el tudja képzelni a további életét és erre vágyik is,de akinek mégis sikerül azt nem kell ezért bántani,igenis nekik a legjobb.

Kedves kérdező ne foglalkozz azokkal akik nem osztják a véleményed,neked nagyon is igazad van.(Sok boldogságot és hosszú boldog együtt töltött éveket kívánok.)

Akik meg arra vágynak hogy úgymond kiélhessék magukat azok tegyék.

Szerintem nekik nem lesz soha normális kapcsolatuk.

És férreértés ne essék aki a második vagy harmadik partnernél találja meg a boldogságot az elfogadható ,de akin már a fél világ átment, az egy szót ne szóljon!

2010. ápr. 11. 20:26
 25/43 lacikaaaaa ***** válasza:
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval.Többet már nem én sem tudnék írni, maximálisan megegyezik a véleményem az utolsó válaszolóéval.
2010. ápr. 11. 20:35
 26/43 anonim ***** válasza:
nos gondolom ez az utolsó 2 válasz valamilyen szinten nekem is szólt. én vagyok aki ellenvéleményen van és sokat bulizik kitűnő tanulmányi eredmény mellett. nos összesen 2 sráccal feküdtem le. mindkettővel hosszú kapcsolatom volt. az egyik másfél évig a következő pedig 2 évig tartott. 21 éves vagyok. nem azért vagyok ezen a véleményen mert megd*gott a fél város, hiszek a szerelemben csak abban nem h 16 évesen valaki el tudja dönteni h neki az az igazi akivel együtt van hosszabb ideje.
2010. ápr. 11. 20:40
 27/43 A kérdező kommentje:
2o:o1 én elviselem:) fogok tudni aludni az éjjel nyugi. Van akinek a pap, van akinek a papné...
2010. ápr. 11. 20:55
 28/43 A kérdező kommentje:

2o:26

Köszönöm válaszod, igazán kedves vagy!

Utánad író: Neked is köszi:)

2010. ápr. 11. 20:56
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Ne hallgass senkire! Az idő fog igazolni vagy Téged vagy másokat, de most tök mind111111 ki mit kiabál.Nem hiszem hogy számítana bárki élettapasztalata. A Ti életeteket Ti élitek meg és elrontani is nektek lesz módótok csak úgy mint áthidalni a nehézségeiteket. Az utóbbiért szurkolok Nektek. Mert túl a 40-en és éppen a gyermekem apja által 12 év után (VÁRATLANUL!!!) elhagyva még mindig hiszek a csodákban! :):):) De Nektek nagyon drukkolok, mert legalább az igaznak látszik, hogy létezik még igazi mély érzésű párkapcsolat. CSAK RAJTATOK MÚLIK! DE MINDKETTEN KELLETEK HOZZÁ!
2010. ápr. 11. 20:56
 30/43 A kérdező kommentje:

Honnan veszed, hogy 16 éves vagyok?

16 évesen még nem akartam Vele leélni az életemet...de mostmár azért azt hiszem 2o évesen csak eltudom dönteni...nehogy már te mond meg...

Amúgy meg grat ha bulizol és piálsz mellette egyetemelsz. Nekem nem tartozik bele a piálás az életembe meg a dorbézolás, de attól még normális vagyok...

2010. ápr. 11. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!