Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elsővel életed végéig?! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsővel életed végéig?! Miért savanyú a szőlő egyeseknek?

Figyelt kérdés

Akiken a fél világ át ment, jár a szája, hogy mennyire nem jó az, ha az Elsővel maradsz életed végig. Én ha elfogadom, hogy másnak volt 6-7 partnere, nem szólom meg, akkor más miért szól be annak akinek egy van és az olyan akivel maradna élete végéig?

Én pl. egy ilyen kapcsolatban vagyok. Az első szerelmem (előtte volt még kapcsolatom, nagyon rövid, de Ő az első akivel lefeküdtem stb). Nagyon boldogok vagyunk, semmi nem hiányzik az életünkből, csak az összeköltözés, ami még várat magára 2 évet, egyetem miatt...

Folyton találkozom beszólogatásokkal, hogy hagyjam ott, mert nem lesz jó vége bla bla...mondja ezt akinek annak idején nem jött össze...bezzeg akiknek össze jött biztatnak, hogy milyen édesek vagyunk remélik örökre együtt leszünk:)

A másik: Kapom a megjegyzéseket, hogy előtte mással is kellett volna lennem, mert nincs viszonyitási alapom...kicsit ellentmondásos, mert a 15-16 éveseknek azt tanácsolják, hogy ne szeretkezzenek (amivel egyet is értek). Aztán szerintem csodálatos dolog a szüzesség elvesztése azzal az emberrel akit férjemül választok, nekem ez sokat jelent...érzelem nélkül nem is menne soha...

Persze rengeteg jó pl. van a családban az ilyen hozzánk hasonló kapcsolatokra, pl. párom szülei, de akiknek ez nem jött be állandóan fikáznak...Mindenkinek a maga élete. Miért kell beszólni, szerintem csak savanyú a szőlő, mert az ilyen kapcsolatokban van VALAMI ami a többiben nincs és nem is lehet soha...

2010. ápr. 11. 18:38
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
Mi is így voltunk. Nekünk is mondtak ehhez hasonló dolgokat, de én soha nem törődtem velük. Tuti biztos voltam az egymás iránti érzéseinkben. 10 éve vagyunk házasok és nagyon örülök hogy megtaláltam őt. Így 10 év után is tudom, hogy jól döntöttem. Szóval csak magadra hallgass, a többiekkel ne foglalkozz.
2010. ápr. 11. 19:15
 12/43 A kérdező kommentje:

18:44

2o leszek hamarosan, a párom egy évvel idősebb.

3 éve együtt vagyunk...nem hinném, hogy légből kapott amit írok...és már egy évet kibírtunk egyetemen külün-külön városban, semmiféle veszekedés nem volt sem féltékenység sem bizalmatlanság miatt, mert nincs okunk rá...lám milyen meglepő?!

az egyetem számomra nem a bulizásról, a k.rásról, az esti hányásokról szól. Pedig sok barátom van és nem vagyok besavanyodva sem, csak valahogy nem tartozom "azok közé"

2010. ápr. 11. 19:16
 13/43 A kérdező kommentje:

18:44

remélhetőleg írni fogok, ha el nem felejtem, ugyanis tervben az eljegyzés:D

2010. ápr. 11. 19:17
 14/43 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszát:)
2010. ápr. 11. 19:17
 15/43 anonim ***** válasza:
szőlő ide vagy oda én nem hiszek az ilyesmiben... pedig nővérem 19 volt mikor megismerkedett a mostani férjével. de náluk is mindennaposak a hangos veszekedések... szóval én nem hiszek az ilyenben h 16 évesen összejössz vkivel (gondolom ennyi voltál) aztán tudod h ő az igazi amikor semmit nem éltél, senki mással nem voltál (nem feltétlenül szexuálisan) de ha meg ennyire biztos vagy akkor minek írsz ide? csak van valami aggodalom benned is ha már ide írsz pedig milyen habos a kapcsolatod...
2010. ápr. 11. 19:25
 16/43 anonim ***** válasza:

Az előző barátom volt az első szerelmem, vele fél évig tartott a kapcsolatunk, a mostani barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt, vele feküdtem le először és szerintem jobb emberrel nem is lehetnék... soha nem volt még ilyen barátom, aki ennyire szeretett és törődött velem. Persze én is elég sokszor hallgattam már azt hogy "Nem sajnálod az egész fiatalságodat egy pasira pazarolni? Ideje lenne már lecserélni." De miért hagyjam ott, ha mindketten boldogok vagyunk egymás mellett? Te se hallgass az ilyen emberekre :)

17/L

2010. ápr. 11. 19:29
 17/43 anonim ***** válasza:
19:29 igazad is van csak mindenkinek más a véleménye. gondolom te nem írkálsz ide ilyen kérdéseket hanem csak simán örülsz a boldogságodnak. én nem hiszek az ilyesmiben pedig sok ellenpélda van de sztem pont azért mert ilyen kérdésekkel találkozom itt. ez csak azt bizonyítja h valami csak nem stimm a csajnál...
2010. ápr. 11. 19:40
 18/43 A kérdező kommentje:

:)) 19:25 -azt hiszem

Nem értetted a kérdésemet. Nem az volt a kérdésem, hogy maradhatok-e vele? Mert kétségeim vannak...pont mert nincsen kétségem, mégis állandóan beszólogatnak és oltogatják az embert...

az meg, hogy a nővéredék veszekednek semmire nem garancia. Biztos annak is voltak előzményei, nem most kezdték...vagy talán ha a tizenvalahányadikkal allnék le azzal nem lennének nézeteltérések? hagyjuk a mesét...

Inkább ott a kérdés, hogy olyanok akik nem élnek ebben miért ugatnak bele más kapcsolatába, hogy hogy kéne? Mindenki sepregessen a saját háza körül...

NEM ÉLTEM KI MAGAM??? ennél nagyobb hülyeséget...ennél a kijelentésnél jobban semmit nem utálok, ugyhogy most beletrafáltál...ha lettem volna már 4-5 pasival, minden este részegen mennék haza, buliznék két naponta akkor talán élnék? hát kinek mi az ÉLET...

Én 16 éves korom óta tudom mi a helyes...tanultam...leérettségiztem...közben voltak barátaim, szórakoztam, volt párom akit szerettem (és most is szeretem), voltak jó koncertek, voltam a családommal, szerintem ez épp elég élet...

mindegy...nem fárasztom magam...megyek Élek kicsit:P

2010. ápr. 11. 19:44
 19/43 A kérdező kommentje:

19:4o

Ugyanaz...ezek szerint a kérdés nem világos...én nem erősítgetem, hogy mennyire boldog vagyok, mert az rám tartozik...s nem akarlak Téged meggyőzni...

a fenti kommentem Neked is szól:)

2010. ápr. 11. 19:46
 20/43 A kérdező kommentje:
amúgy köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 11. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!